fbpx

Haluan auttaa sinua löytämään kulloinkin sopivan asiantuntijan.
Älä ole haasteesi kanssa yksin!

Hyvinvoinnin ylläpitämiseen ei yleensä ole yhtä ainoata hokkuspokkus-temppua. Varmasti tiedät, että nukkuminen, liikunta, ravinto ja sosiaaliset suhteen ovat peruspilareita hyvä kunnon ylläpitämisessä.

Elämä tuo usein myös haasteita esim. loukkaantumisten kautta, jolloin tarvitaan erilaisia asiantuntijoita avuksi. Vuosien varrella olen saanut tutustua eri alan asiantuntijoihin ja mielelläni jaan tietoa myös heidän tarjoamistaan palveluista. 

Katso löytyykö näistä apua sinun haasteisiisi. Ole suoraan yhteydessä asiantuntijaan ja kartoittakaa mahdolliset yhteistyön mahdollisuudet.

Jos näistä ei löydy sopivaa, ole yhteydessä ja mietitään yhdessä ratkaisua.

Oikein hyvää ja energista jatkoa joka päivääsi !

Ravintovalmennusta

SALLIVA Ruokavalio™ elämäntapa – VERKKOKURSSI

SALLIVA Ruokavalio™ on sen perustajalle Ninna Hannulle elämäntapa. Niinpä hän erilaisia palveluja Sallivalle suunniteltuaan tajusi kerran kävellessään perheen kanssa metsäretkellä, että tämä hänen elämäntapansa ja itsensä tunteminen on monelle tavallista arkea arvostavalle naiselle tavoiteltavaa, jotta voi hyvin. Ja niin syntyi SALLIVA Ruokavalio™ elämäntapa –VERKKOKURSSI.

”Olen jokaisessa elämänvaiheessa pitänyt itsestäni huolta, omasta jaksamisesta ja perusasioista, uni, liikunta ja ravinto. En usko, että voi kunnolla pitää ympärillä olevista läheisistä huolta, jos itse ei voi hyvin.”

www.salliva.fi
Facebook.com/Sallivaruokavalio
Instagram – Salliva ruokavalio
Twitter @SallivaNinna

Fysioterapia ja MyFascia-hoidot

MyFascia on suomalaisten asiantuntijoiden kehittämä lihaskalvojen hoito- ja liikekonsepti. MyFascia pohjautuu meridiaaneihin ja ajatukseen siitä, että kehossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Siksi hoidossa ei käsitellä pelkkää ongelmakohtaa, vaan huomioidaan kehon kokonaisuus ja syvemmät lihaskalvorakenteet.

Heillä on toimipisteet; Lempäälässä, Tampereella, Pirkkalassa, Turussa ja Hämeenlinnassa.

Kiropraktiikka

Vallin klinikka tarjoaa kiropraktikkopalveluita Tampereella Sammonkadulla. Klinikan erikoisosaamisalueita ovat alaselän kiputilat ja toimintahäiriöt. Kiropraktikko tutkii, hoitaa ja ehkäisee tuki- ja liikuntaelimistön sekä hermoston häiriöitä kehossasi. Hoito on turvallista, täsmällistä ja huolellista, ja se sopii kaikille. Hoitoon voi tulla ilman lääkärin lähetettä.

Vallin klinikka toimii yhdessä MyFascia-yrityksen kanssa. Sieltä löytyy fysioterapeutteja ja hierojia, jotka ovat erikoistuneet faskiakäsittelyyn. Yhteistyössä pystymme auttamaan asiakkaitamme voimaan paremmin!

Tervetuloa!

Vallin Klinikka
Sammonkatu 76
33540 Tampere

puh. 0400 660 860
kiropraktikko Jaakko Valli

Äänihuolto

Logo Vokomotiivi

KIIREISEN ÄÄNITREENI löytyy täältä https://aanitreeni.fi/

Vokomotiivi on puhealan ammattilaisten tukikohta. Avullamme ihmiset eivät pelkästään puhu paremmin, vaan myös nauttivat vuorovaikutuksesta. Toimimme niin viestinnän, työhyvinvoinnin kuin taiteen saralla.

Tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta info @ vokomotiivi.fi sekä henkilökohtaisista osoitteistamme:

Risto Härkönen   risto @ vokomotiivi.fi
Terhi Meriläinen   terhi @ vokomotiivi.fi
Marja Suurpalo   marja @ vokomotiivi.fi

Hieronta palvelut

logo Reettamix

Reettamix onTampereella Pyynikintorin välittömässä läheisyydessä Pirkankadulla. Pirkankatu1. Samoissa tiloissa toimii myös Tampereen Pilates Studio.

”Matalan kynnyksen liikunta- ja hierontapalvelut sekä soitonopetus (piano, viulu, saksofoni)

Tuttu tapa rentouttaa lihaksia, lievittää stressiä ja lisätä aineenvaihduntaa tukkoisissa kudoksissa. Hieronnan tueksi yhdistämällä oikeita, vahvistavia liikeitä ja venytyksiä , päästään usein parempiin tuloksiin.

REFLEKSOLOGIA

Eli koko kehon vyöhyketerapia on vanha, lääkkeetön hoitomuoto. Tehokas ja rentouttava hoito, joka toimii hyvin mm. aineenvaihdunnan, stressin, uniongelmien,  erilaisten lihaskireyksien tai koliikin helpottamisessa. 

Tampereentie 4
37500 Lempäälä
045-1706370

hoitola@harmoniassa.com

 
 

Virkeä Vointi

Hieronta, päähieronta, kuumakivihieronta, urheiluhieronta, kasvohoidot

040 730 9267
irma.kuusirati@gmail.com

Lahdenkyläntie 94
37500 Lempäälä

Kehonhallinnan ammattilaisia

Voin lämpimästi suositella näitä pitkänlinjan kehonhallinnan ammattilaisia ja hyviä ystäviäni.

Efector Pilates Studio on edistyksellinen kehonhallintastudio, joka tarjoaa ammattitaitoista ja laadukasta ohjausta Pilateksessa, Laitepilateksessa, Method Putkistossa ja useissa muissa kehonhuollon lajeissa. Tarjoamme myös monipuolisia henkilöstöliikunnan palveluita. Tarjoamme aina yksilöllistä palvelua ja panostamme laatuun sekä kokonaisvaltaiseen harjoittelukokemukseen.

Sijainti: Jyväskylän keskustassa
Sähköposti: elina@efector.fi
Puhelin: 
+358 400 471 090 | Elina Pihlajamäki
Osoite: Yliopistonkatu 23, 40100 Jyväskylä

Pilates menetelmät tarjoavat pohjan kehon uudenlaiselle käytölle.
Studiomme tunnit ovat tehokas keino hoitaa kehon virheasennoista syntyneitä vaivoja.
Tuntimme ovat pienryhmiä, joka takaa yksillöllisen harjoittelun ammattitaitoisen ohjaajan ohjauksessa.

Kasarminkatu 10, 50100 Mikkeli
Puhelin 040 545 8130
studio@pilatesmikkeli.fi

Olen Suomen ensimmäisiä Pilatesohjaajia ja tarjonnut kehonhuoltotunteja yli 20-vuoden ajan. Nykyään toimin Lohjalla ja Helsingissä. Olen yhdistänyt tarjontaani koko ammattitaitoni, tunnit koostuvat Pilates – Mindfulness ja Kehotietoisuusharjoitteista.

Ohjelmassani on sekä pitkiä että lyhyitä kursseja.

Pilates – Mindfulnessohjaaja Sirpa Salmenoja

Ratakatu 24 (Aplicon talo) Sali 2 puh: 0400 592796
sirpa@sirpasalmenoja.fi

www.sirpasalmenoja.fi