fbpx

Vuokraa BEMER hevosille | BEMER Horse-Set

249,00 879,00 

BEMER hevosille | BEMER Horse-Set, hevosten BEMER-hoito

Nyt voit vuokrata kauttani BEMER-laitteen myös hevoselle. BEMER Horse-Set edustaa korkeaa tekonologiaa ja onkin saavuttanut suosion hevosharrastajien keskuudessa. BEMER Horse-Set saa kiitosta niin helppokäyttöisyydestään kuin vaikuttavuudestaan. Säännöllinen Bemer- hoito antaa tuloksia. Kun hapen ja ravinteiden saanti parantuu, saa hevonen tarvittavaa energiaa yhä haastavimpiin tehtäviin.

Ratsastusalan ammattilaiset ovat kehittäneet BEMER Horse-Setin tarjoamaan enemmän kuin perinteistä virkistystä ja kuntoutusta – se soveltuu kaikkeen kiireisestä tallipäivästä uuvuttavaan harjoitteluun ja täyteen keskittymiseen kilpailutilanteissa. Lisäksi sen innovatiivinen langaton käytettävyys takaa helpon käytön ilman hankalia johtoja. Sinä ja hevosesi tulette arvostamaan sitä suuresti.

Vuokraa BEMER hevosille, BEMER Horse-Set

Ensimmäisen vuokrausviikon hinta on 150€ + 99€ toimitusmaksu. Seuraavat lisäviikot 90€/vko.

Voit tilata vuokrauksen verkkokaupasta, jonka jälkeen olen sinuun yhteydessä yksityiskohdista. Mikäli haluat laitteen tiettynä ajankohtana, voit varmistaa saatavuuden etukäteen puhelimitse 050 3104 322 tai sähköpostitse armi(at)vilmankammen.fi

Voit ostaa laitteen myös omaksi. Vuokrahinta hyvitetään, mikäli haluat ostaa uuden Horse-Setin kokonaisuuden omaksesi.

Demo kokeilu

Tässä videolla näet, miten yhden kerran 5 min hoito rentoutti ravihevosta ja sai sen haukottelemaan. Omistajat sanoivat, että ei normaalisti tee tällaista.

Katso video:

Hevonen rentoutuu ravi tallilla

https://www.youtube.com/shorts/BQfSCOJbJJA

Rahoitus vaihtoehtoja

Halutessasi voit ostaa Horse Set laitteen myös rahoituksen avulla. Rahoitusta tarjovat Nordea joustorahoitus, Resurs pankki ja Bemrin oma rahoitus, mikä on suoraan valittavissa verkkokaupassa.

Resurs pankin rahoitus esimerkki löytyy täältä.

Miten BEMER edistää hevosten hyvinvointia?

Bemer vaikutta hevosen verenkiertoa vilkastuttavasti ja näin antaa mahdollisuuden hevoselle luonnollisella tavalla pitää itsensä kunnossa. Varsinkin kilpahevosilla voi olla myös stressiä kuten ihmisilläkin. Useat harjoitukset, kilpailut, loukkaantumiset ja kilpailumatkat ovat haastavia hevosten terveydelle.

BEMER Horse-Setillä on havaittu olevan myönteinen vaikutus hevosen kehoon. Se tukee hevosen terveyttä ennaltaehkäisevästi ja edistää toipumista sairauden jälkeen. Lisäksi se lisää liikkuvuutta harjoituksen aikana tai kilpailuvalmistautumisessa. Setti voi myös tarjota arvokasta tukea hevosen parantumisprosessissa, mukaan lukien palautuminen lihasjännityksestä tai jänne-/nivelside-/lihasvammoista.

Hevonenkin tarvitsee palautumista

BEMER Horse-Set edistää parantumisprosessia ja elimistön palautumista, samalla tukien uusiutumista. Se lisää liikkuvuutta, lisäten motivaatiota ja oppimishalua, mikä mahdollistaa hevosesi tehokkaamman harjoittelun. BEMER terapia auttaa myös hevostasi saavuttamaan helpommin rentoutuneen tilan sekä ennen että jälkeen harjoitusten. BEMER parantaa verenvirtausta pienissä mikroverenkiertoa hoitavissa suonissa ja auttaa näin poistamaan turvotusta ja tehostaa lymfakiertoa.
Huonontunut verenkierto häiritsee luonnollista lymfanesteen eli imunesteen poistumista ja kuona-aineita jää soluvälitilaan. Usein liian vähäinen liike aiheuttaa turvotusta.

BEMER Horse-Set -vuokrapaketin osat

Vuokrauspaketti sisältää hoitoloimen, hoitoloimen alle laitettavan hikiloimen sekä jalkoihin laitettavat myös hoitoyksiköt sisältävät säärystimet (2kpl).

Hevosloimi + hikiloimi

Tämä ergonomisesti suunniteltu loimi saavuttaa kaikki hevosen herkät kohdat optimaalisten hoitavaa yksikköä asemoinnin avulla. Suurille alueille tarkoitettu hevosloimi luo BEMER-signaalikentän, joka tukee luonnollista hevosen hyvinvointia. Laadukas akku takaa langattoman toiminnan ja akku kestää noin 15 hoitokertaan. Sopii säädettävästi erikokoisille hevosille. Loimen ohjelmien valinta onnistuu vaivattomasti sisäänrakennetun akkukäyttöisen ohjauslaitteen avulla.

Hikiloimi tulee palauttaa pestynä vuokrauksen jälkeen. Voit käyttää myös omaa ohutta normaalia loimea hoidon aikana.

Säärystimet (2kpl)

BEMER Horse-Set -säärystimet voit suunnata hevosesi jalkoihin, jotka ovat alttiina voimakkaalle rasitukselle. Säärystimet virkistävät uupuneita jalkoja. Käyttämällä kahta BEMER säärystintä yhtä aikaa, voit hoitaa joko rinnakkain etu -tai takajalkoja yhtäaikaisesti sekä yhtä etu- ja yhtä takajalkaa ristikkäin (ei samanpuolen). Lisäksi tässä laitteessa on sisäänrakennettu ohjain ja se toimii akkukäyttöisesti. Huomionarvoisen älykäs ominaisuus on säärystimien hengittävät sisäosat, jotka on helppo poistaa ja pestä.

UUTTA! Hoitokaulus niskaan on ostettavissa erikseen

BEMER niskan hoitokaulus -hoitoyksikkö on uusi lisälaite hevosesi hoitoon.  Laite välittää BEMER-signaalin hevosen niskalle ja kaulalle. Se soveltuu kaikille kauloille riippumatta koosta. Täydellinen istuvuus ja älykäs hihnajärjestelmä mahdollistavat hoitokauluksen täydellisen säädön hevosesi tarpeisiin. Se voidaan liittää myös hevosloimeen, mikä tekee siitä täydellisen lisän BEMER-hevossarjaan.

Koska signaaliohjain on integroitu akkukäyttöiseen applikaattoriin, voit helposti ottaa sen osaksi päivittäisiä hevosen hoitorutiineja. Voit myös ostaa laitteen kauttani.

BEMER hevosille, tässä muutamia positiivisia vaikutuksia

  • Lievittää hevosten lihaskipuja selässä [1]
  • Parantaa hevosten toiminnallista liikkuvuutta [1]
  • Tehostaa mikroverenkiertoa ja verisuonten säätelyä [2]
  • Edistää rentoutumista ja palautumista harjoittelun jälkeen [2]
  • Tukee kehon parasympaattisia prosesseja [2]
  • Lisää fyysistä suorituskykyä ja parantaa notkeutta [2]
  • Nopeuttaa toipumista vammojen jälkeen [3]
  • Parantaa leikkauksen jälkeistä toipumista ja regeneraatiota [3]

 

Lue lisää Bemerin käytöstä hevosille

Kerron mielelläni lisää laitteesta ja sen hoidoista. Kerron lisää millaisia tuloksia BEMER hoitomuoto on saanut aikaan: Ota yhteyttä armi(a)vilmankammen.fi tai puh 050-3104322.

Lisätietoja BEMER Horse-tuotteista. 

VIDEO: Antti Ojanperä kertoo, miten hänen tiiminsä tutustui BEMER-terapiaan. Katso video Tunnettu hevosvalmentaja Antti Ojanperä luottaa BEMER-terapiaan hevostensa, kuten mestarien Jokivarren Kunkku ja Evartti, hyvinvoinnin kannalta. Hänen mukaansa Bemer on tehokas, helppokäyttöinen, ja myös kustannustehokas hevosten terveysongelmien hoidossa, mikä takaa hänen hevostensa huippusuorituskyvyn.

VIDEO: Ruotsalainen Stall Hamre -ravitalli kertoo BEMER-kokemuksistaan. Katso video.

Oletko kiinnostunut BEMER-laitteesta oman terveytesi hoidossa?

BEMER edistää niin hevosten kuin ihmisten hyvintointia. Lue lisää ihmisille että eläimille tarkoitetusta Bemeristä täältä.

Vuokraan erikseen myös ihmisille tarkoitettua BEMER-laitetta.

Tulokset on todennettu tieteellisesti seuraavissa  tutkimuksissa:
[1.] King, M., Seabaugh, K., Frisbie, D. (2022). Effects of a Bio-Electromagnetic Energy Regulation Blanket on Thoracolumbar Epaxial Muscle Pain in Horses. Journal of Equine Veterinary Science. doi: https://doi.org/10.1016/j.jevs.2022.103867

[2.] Effects of BEMER physical vascular therapy in horses under training. A randomized, controlled double blind study. Francesca Daia, Emanuela Dalla Costaa, Alessia Giordanoa, c, Eugenio U.L. Heinzla,
Piermario Giongob, Gracia Pagnozzi, Simona Cannasa, Giulietta Minozzia, Michela Mineroa, Dipartimento di Medicina Veterinaria, Universita di Milano (in publication)
[3.] Observations and experiences in the application of a therapy blanket by induction of electromagnetic force on the tissue of horses Hermann Josef Genn, Horse Clinic Mühlen, Germany, (2017)

Vuokra-aika

1. viikko (sisältää toimituskustannuksen), 2 viikkoa, 3 viikkoa, 4 viikkoa, 5 viikkoa, 6 viikkoa, 7 viikkoa, 8 viikkoa

Vuokraa BEMER hevosille | BEMER Horse-Set