fbpx
Bemer hoitoalustalla kaksi ihmistä makaa

Bemer-hoitoalusta mikroverenkierron parantaja vuokraus 8 vkoa

599,00 699,00 

Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER-hoitoalusta parantaa mikroverenkiertoa. Vuokraa Bemer-hoitoalusta kotiisi ja kokeile 8 viikon ajan. Vuokrauksen jälkeen voit päättää palautatko laitteen vai ostatko omaksesi.

Bemer -terapia: hoitolaitteet ihmisille ja hevosille

 

Bemeriä on mahdollisuus koevuokrata kotiin 8 viikoksi. Pääset tutustumaan lääkinnälliseen fysikaaliseen verisuoniterapiaan rauhassa kotonasi. Kun laite on kotonasi, hoito on helppo ottaa ja tulokset säännöllisenä hoitomuotona antaavat myös parhaan tuloksen.

Bemer®-terapian tehtävä on parantaa mikroverenkiertoa sekä edistää verenvirtausta pienimmissä verisuonissa. Tämä parantaa kehon solujen suorituskykyä, joka puolestaan auttaa kivun helpottumisessa sekä tukee kehon omia itseään korjaavia prosesseja. Häiriintynyt ja heikentynyt mikroverenkierto liittyy useimpiin myös kroonisten sairausten syntyyn, kuten sydän- ja verisuonisairauksia, ja diabetesta. Bemer nostaa mikroverisuonten seinämien rytmisten supistusten (vasomotion) harventunutta taajuutta pienissä hiussuonissa. Bemer hoitomuoto sopii koko perheelle.

Ihmiskehon jakelujärjestelmä on verenkierto. Sen tehtävänä on huolehtia kudosten ja elinten ravinnon sekä hapensaannin jakelusta ja aineenvaihdunta tuotteiden poistosta. Näistä toiminnoista nykyisten tutkimusten mukaan jopa 95 % tapahtuu pienimmissä verisuonissamme eli mikroverenkierrossamme.

Fysikaalinen BEMER-verisuoniterapia käyttää elektromagneettisesti välitettyjä signaaleja stimuloimaan pienten verisuonten pumppaavaa liikettä, mahdollistaen mikroverisuonien normaalin verenkierron palautumisen. Tämä puolestaan parantaa kehon solujen välttämättömien aineiden saantia, jolloin ne kykenevät paremmin suoriutumaan moninaisista tehtävistään. Yleisesti ottaen fysikaalinen BEMER-verisuoniterapia tukee kehon omia säätelymekanismeja, uusiutumista ja kuntoutumisprosesseja.

Mihin tarkoituksiin Bemer-terapiaa voidaan hyödyntää?

Bemer-terapia on perustana kehon tukemiseen erilaisissa tilanteissa, kuten:

 • Parantamaan hapen ja ravinteiden saantia elimille ja kudoksille, tukemalla niiden uudistumisprosesseja.
 • Vähentämään alttiutta tulehduksille.
 • Tukemaan immuunijärjestelmän toimintaa.
 • Lisäämään fyysistä suorituskykyä.
 • Parantamaan henkistä suorituskykyä.
 • Luomaan varantoja sekä fyysiseen että henkiseen suorituskykyyn.
 • Vähentämään stressin haitallisia vaikutuksia.
 • Lievittämään työuupumusta.
 • Avustamaan haavojen ja urheiluvammojen paranemisessa.
 • Helpottamaan nivelreuman aiheuttamaa kipua.
 • Alleviivaamaan unettomuuden ja nukahtamisvaikeuksien lievittämistä.

LAITTEEN KOEVUOKRAUS KOKO SUOMEEN

 

 • Bemer-laiteen vuokraus, laitteen nouto ja palautus  sovitaan puh. 050 3104 322/Armi tai armi(at)vilmankammen.fi
 • Vuokraus onnistuu helposti joko Tampereen lähialueella (Pro- ja Classic -laitteet) tai Bemer-laite (Evo) toimitetaan kuriiripalveluna suoraan kotiisi.
 • Vuokraukseen sisältyy henkilökohtainen käyttöohjeistus. Toimin tukihenkilönäsi myös oston jälkeen. Laitteen käytöstä meillä on kokemusta yli 10 vuotta.

Vuokraukset ja hinnasto

Bemer Evo

Bemerin uusin malli ja ylpeyden aihe tuli markkinoille 02/2023. Vuokrauksen hinta 800 € + toimitusmaksu 99 €. HUOM! Bemer Evo-laitteen vuokraus tapahtuu erikseen toimitettavan linkin kautta. Pyydä koevuokrauslinkki armi(a)vilmankammen.fi tai soittamalla 050 3104 322.

Bemer Classic

Bemer Classic-SET vuokraushinta on 500 € + toimitusmaksu 99 €.  Vuokrauksen aikana pääset tustumaan Bemer-hoidon tehokkuuteen ja voit hoitaa itseäsi itsenäisesti kotona aamuin illoin, vain 8 minuuttia/hoitokerta riittää. Laitetta voi käyttää koko perhe turvallisesti.

Bemer Pro

Bemer Pro vuokraushinta on 600 € + toimitusmaksu 99 €. Erona Classic-laitteeseen, Pro-laitteessa voi käyttää kahta ohjelmaa yhtäaikaisesti ja laitteessa on monipuolisemmat toiminnot.

Kaikissa vuokrausvaihtoehdossa vuokraushinta (poislukien toimitusmaksu) hyvitetään, jos päätät ostaa laitteen kokeilun jälkeen omaksesi.

LAITTEEN OSTAMINEN

Mikäli olet kiinnostunut ostamaan laitteen, ota yhteyttä armi(a)vilmankammen.fi tai 050 3104 322, niin opastan oston tekemisessä.

Rahoitus vaihtoehtoja

Rahoitusta voi käyttää halutessasi Bemer laitteen ostoon ja vuokraukseen. Rahoitusta tarjoaa Nordea joustorahoitus, Bemerin oma rahoitus ja Resurs pankin rahoitus. Täältä löydät esimerkin Resurs pankin luotosta.

MYÖS OMA LAITE HEVOSILLE – BEMER HORSE-SET

Myös hevosille on oma hoitolaite Bemer Horse-Set.  Kauttani voit vuokrata laitetta sekä ostaa sen. Lue lisää Bemer Horse-Set -tuotteesta.

Ratsastusalan ammattilaisten kehittämät BEMER Horse -tuotteet tarjoavat hevosille paljon enemmän kuin pelkän perinteisen tallielämän. Niissä yhdistyvät optimaaliset sovellusmoduulit ja älykkäät yksityiskohdat, helppo käytettävyys ja korkea laatu. Hevosesi pitää hoidoista ja voi paremmin haasteissaan.

Lisää Bemeristä

BEMERin vaikutus perustuu pienempien verisuonten heikentyneen verenvirtauksen tehostamiseen, tukien samalla kehon luontaista paranemiskykyä ja uusiutumisprosesseja.

Verenkierron toiminnasta uusien tukimusten mukaan jopa 95-97% % kohdistuu pienten verisuonten alueelle, eli mikroverenkiertoon. Tässä osassa verisolut vastaavat kudosten ja elinten ravinnon sekä hapen kuljetuksesta ja keräävät samalla kuona-aineita mukaansa niiden myöhemmän poistamisen tarkoituksessa. Tämä jakelujärjestelmä mahdollistaa solujen moninaisten elintärkeiden tehtävien suorittamisen ja varmistaa elimistön energiansaannin.

Sydän takaa, että verisolut pysyvät liikkeessä koko verenkierron ajan. Verisolujen on huolehdittava hapen ja ravinteiden saannista sekä kuona-aineiden kuljetuksesta yli 120 000 kilometrin matkan aikana. Sydän ei kuitenkaan selviä tästä yksin, vaan tarvitsee tukea: pienemmät verisuonet auttavat sydäntä kuljettamalla verisoluja omalla pumpullisella liikkeellään (vasomotion). Verisuonten seinämien liike säätää veren virtausta niin, että enemmän verta virtaa alueelle, jossa tarve on suurin, ja vähemmän alueelle, jossa tarve on pienempi. Esimerkiksi urheilusuorituksen aikana lihasten tarve on erityisen suuri, kun taas aivot pärjäävät vähemmällä.

Tulokset kertovat selkeää kieltään: vastustuskyky vahvistuu, fyysinen ja henkinen suorituskyky paranevat ja lääkkeiden vaikutuskohteisiin saadaan parempi imeytyminen ja vaikuttaminen. Bemer®-verisuoniterapia -laitteen voi vuokrata ja/tai ostaa.

 

Laite

Bemer Classic, Bemer Pro

Bemer-hoitoalusta mikroverenkierron parantaja vuokraus 8 vkoa

SKU N/A Categories , ,