fbpx
Bemer hoitoalustalla kaksi ihmistä makaa

Bemer-hoitoalusta mikroverenkierron parantaja vuokraus 8 vkoa

699,00 

Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER-hoitoalusta parantaa mikroverenkiertoa. Vuokraa Bemer-hoitoalusta kotiisi ja kokeile 8 viikon ajan. Vuokrauksen jälkeen voit päättää palautatko laitteen vai ostatko omaksesi.

Fysikaalinen verisuoniterapialaite   BEMER on vuokrattavissa kotiisi tutustumista varten 8 viikon ajaksi. Bemer parantaa mikroverenkiertoa sekä edistää verenvirtausta pienimmissä verisuonissa. Tämä parantaa kehon solujen suorituskykyä, joka puolestaan auttaa kivun helpottumisessa sekä tukee kehon omia itseään korjaavia prosesseja.

Häiriintynyt ja heikentynyt mikroverenkierto liittyy useimpiin sairauksiin. Bemer nostaa mikroverisuonten seinämien rytmisten supistusten (vasomotion) harventunutta taajuutta pienissä hiussuonissa.

Tulokset parantuneesta mikroverenkierrosta voidaan todeta hoidettaessa eri sairauksia ja tiloja, joihin liittyy tai joiden seurauksena on heikentynyt mikroverenkierto.

VUOKRAUS

Bemer-laiteen vuokraus, laitteen nouto ja palautus osoittessa Pirkankatu 1B, 33230 Tampere ellei toisin sovita.

MUU SUOMI

Mikäli sijaitset muualla Suomessa, ole yhteydessä vuokrauksen järjestämiseksi armi(at)kehontunne.fi tai puh. 050-3104322. Vuokraus onnistuu helposti, koska Bemer-laite toimitetaan kuriiripalveluna kotiisi.

Vuokraushinta

Bemeriä on mahdollisuus vuokrata kotiin 8 viikoksi . Bemer Classic-SET vuokraushinta on 600 €+toimitusmaksu 99 €.  Vuokraus ajan aikana pääset tustumaan laitteeseen ja voit hoitaa itseäsi itsenäisesti kotona aamuin illoin, vain 8 minuuttia/hoitokerta riittää. Laitettaa voi käyttää koko perhe turvallisesti.

Vuokraushinta hyvitetään, jos päätät ostaa laitteen kokeilun jälkeen omaksi.

Ole yhteydessä, jos haluat vuokrata laitetta armi(at)kehontunne.fi. Saat myös käyttöopastuksen kauttamme. Laitteen käytöstä meillä on kokemusta  yli 10 vuotta.

LAITTEEN OSTAMINEN

Jos olet kiinnostunut ostamaan laitteen omaksesi, kerron mielelläni lisää vaihtoehdoista.

 

Bemer-hoitoalusta mikroverenkierron parantaja vuokraus 8 vkoa