fbpx
Bemer hoitoalustalla kaksi ihmistä makaa

Bemer- mikroverenkierron parantaja vuokraa tai osta itsellesi

600,00 

Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER parantaa mikroverenkiertoa. Vuokra laite kotiisi tai osta omaksesi koko perheen käyttöön.

Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER parantaa mikroverenkiertoa sekä edistää verenvirtausta pienimmissä verisuonissa. Tämä parantaa kehon solujen suorituskykyä, joka puolestaan auttaa kivun helpottumisessa sekä tukee kehon omia itseään korjaavia prosesseja.

Häiriintynyt ja heikentynyt mikroverenkierto liittyy useimpiin sairauksiin. Bemer nostaa mikroverisuonten seinämien rytmisten supistusten (vasomotion) harventunutta taajuutta pienissä hiussuonissa.

Tulokset parantuneesta mikroverenkierrosta voidaan todeta hoidettaessa eri sairauksia ja tiloja, joihin liittyy tai joiden seurauksena on heikentynyt mikroverenkierto.

Täältä löydät lisää tietoa ja Bemer- tuotteiden verkkokaupan.

Täältä löydät Bemerin virallisen youtube- kanavan.

Voit vuokrata tai ostaa Bemer-laitteen kauttamme. Vuokrahinnat alkaen 600€/8 viikkoa + 99€ käsittelymaksu. Vuokrahinta hyvitetään , jos päätät ostaa laitteen.

Ole yhteydessä, jos haluat kokeilla laitetta armi.lundan@vilmankammen.fi. Saat myös käyttöopastuksen kauttamme. Laite ollut käytössämme yli 10 vuotta.

Asiakkaiden kokemuksia Bemer-hoidon käytöstä löydät Helli solujasi sivustolta.

HUOM! Bemerillä on toistaiseksi mahdollisuus vuokrata laitetta 8 viikoksi -50% alennuksella. Ole yhteydessä, kerron lisää armi.lundan@vilmankammen.fi.

Bemer- mikroverenkierron parantaja vuokraa tai osta itsellesi