fbpx
Bemer hoitoalustalla kaksi ihmistä makaa

Bemer- hoitoalusta mikroverenkierron parantaja vuokraa tai osta itsellesi

399,00 

Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER-hoitoalusta parantaa mikroverenkiertoa. Vuokraa Bemer-hoitoalusta kotiisi tai osta omaksesi koko perheen käyttöön.

Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER parantaa mikroverenkiertoa sekä edistää verenvirtausta pienimmissä verisuonissa. Tämä parantaa kehon solujen suorituskykyä, joka puolestaan auttaa kivun helpottumisessa sekä tukee kehon omia itseään korjaavia prosesseja.

Häiriintynyt ja heikentynyt mikroverenkierto liittyy useimpiin sairauksiin. Bemer nostaa mikroverisuonten seinämien rytmisten supistusten (vasomotion) harventunutta taajuutta pienissä hiussuonissa.

Tulokset parantuneesta mikroverenkierrosta voidaan todeta hoidettaessa eri sairauksia ja tiloja, joihin liittyy tai joiden seurauksena on heikentynyt mikroverenkierto.

Täältä löydät lisää tietoa Bemer-hoitoalusta ja Bemer- tuotteiden verkkokaupan.

Täältä löydät Bemerin virallisen youtube- kanavan.

HUOM! Tarjous Bemer hoitoalustan vuokraukseen

Bemeriä on toistaiseksi mahdollisuus vuokrata 8 viikoksi -50% alennuksella alkaen 300€+99€ tai 400€+99€/8viikkoa. Vuokrakauden aikana pääset utustumaan laitteeseen ja voit hoitaa itseäis kotona aamuin illoin.

Vuokrahinta 300€/400€ hyvitetään, kun päätät ostaa laitteen omaksi. Ole yhteydessä, kerron lisää armi.lundan@vilmankammen.fi.

Voit vuokrata tai ostaa Bemer-laitteen kauttamme. Normaalisti vuokrahinnat alkaen 600€/8 viikkoa + 99€ käsittelymaksu. Vuokrahinta hyvitetään , jos päätät ostaa laitteen.

Ole yhteydessä, jos haluat kokeilla laitetta armi.lundan@vilmankammen.fi. Saat myös käyttöopastuksen kauttamme. Laite ollut käytössämme yli 10 vuotta.

Asiakkaiden kokemuksia Bemer-hoidon käytöstä löydät Helli solujasi sivustolta.

 

Bemer- hoitoalusta mikroverenkierron parantaja vuokraa tai osta itsellesi