fbpx
Nainen istuu sohvalla Firstbeat hyvinvointimittari rinnassa

Firstbeat kertoo, miten palaudut

180,00 

Firstbeat-hyvinvointianalyysillä saat tietoa elimistön stressitasosta ja palautumisesta. Saat tarkkaa tietoa mm. työn, liikunnan ja muiden askareittesi aiheuttamasta kuormituksesta, unenaikaisesta palautumisesta ja unen laadusta. 30 minuutin reipas kävely kertoo myös kuntotasosi.

Firstbeat- Hyvinvointianalyysin avulla mittaat stressitasoasi ja palautumista

Hyvinvointianalyysi selvittää kuntotasosi, stressitasosi ja palautumisen sekä liikunnan riittävyyden. Voit tilata hyvinvointianalyysin mittauksen verkkokauppamme kautta. Mittaus perustuu sydämen sykkeen ja sykevälin mittaamiseen, omatoimiseen nettipäiväkirjaan ja tulosten analysointiin yhdessä asiantuntijan kanssa. Hyvinvointianalyysiin käytetään kolmen vuorokauden (3vrk) mittaista Firstbeat-mittausta, jonka perusteella tietokoneohjelma analysoi mittauksen.Toimitamme sinulle mittarin sekä ohjeet  ja annamme palautteen mittauksen  tuloksista henkilökohtaisesti esim. tapaaminen, puhelin tai netin välityksellä.

Mittauksella arvioidaan unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.

Käymme yhdessä läpi, mitä muutoksia kannattaa tehdä. Löydämme myös ne toimet, jotka parhaiten auttavat Sinua palautumaan ja niitä Sinun kannattaa tehdä jatkossakin. Hyvinvointianalyysi Firstbeat kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.

Hyvinvointianalyysin hinta 3 vrk 180€ palautteineeen

Voit tilata hyvinvointianalyysin verkkokauppamme kautta.Toimitamme Sinulle mittarin sekä ohjeet  ja annamme palautteen mittauksen  tuloksista henkilökohtaisesti esim. tapaaminen, puhelin tai netin välityksellä.

Lue lisää mittauksen hyödyistä

Firstbeat kotisivu

”Olemme tutkineet sydämen sykevälivaihtelua yli 20 vuotta. Nykyään edistämme jo miljoonien ihmisten hyvinvointia ja suorituskykyä.”