fbpx
Jalkavenytys Footbic pallolla

Koko kehon viritys

80,00 

”Koko kehon viritys”-teemakurssit Tampereen Pilates Studiolla

Kurssin aikana käymme harjoitteita monipuolisesti päästä varpaisiin. Metodeina käytän Kehontunne™-kasvoharjoitteita, Footbic-harjoitteita ja SPS-metodia (Spiraalistabilaatio)

”Koko kehon viritys”-teemakurssit Tampereen Pilates Studiolla

Koko kehon viritys-kurssilla käymme läpi harjoitteita monipuolisesti päästä varpaisiin. Metodeina käytän Kehontunne™-Kasvoharjoitteita, Footbic-harjoitteita ja SPS-metodia (Spiraalistabilaatio).

Järjestämme teemakursseja, joihin ovat kaikki tervetulleita. Teemakurssille voi tulla ilman aiempaa kokemusta metodeista.

Asiakaspalaute ”Koko kehon viritys”-kurssista:

”Koko kehon viritys -tunnit olivat aivan loistavia! Tunnissa käytiin läpi koko kehoa useammalla eri tekniikalla (footbic, SPS-kuminauhat, kasvokoulu), ja tunnin jälkeen olo oli aina ihanan virkistynyt. Tunnilla keskityttiin tekemiseen, joka oli selkeää ja helposti omaksuttavaa. Suosittelen tuntia kaikille kiireisille ja niille, joille vaikkapa pilateksen teoriat ja termit tuntuvat vierailta tai vaikeilta.

Teemakurssit ”Koko kehon viritys” 

Maanantaisin klo 16.45 – 17.45, 4x 1h, hinta 80€

ma 14.3.-4.4.2022

HUOM!

Maksa kurssimaksu 80€ ja laita sen jälkeen sähköpostilla armi(at)kehontunne.fi ilmoitus, mille kurssille haluat osallistua.  Verkkokaupassa maksuna käy  Smartum liikuntasaldo. Kurssin hinta sisältää myös tarvittavat välineet kurssin aikana.

Mihin ongelmaan teemakurssin harjoitteet auttavat

Kehontunne™-Kasvoharjoitteet

Nykyinen istumatyö tuo haasteita terveydellesi. Pääsi työntyessä liiaksi eteen lihakset kiristyvät ja muuttavat ryhtiäsi. Usein purulihakset kiristyvät ja vaikuttavat kasvojesi ulkonäköön ja aiheuttavat päänsärkyä. Tunnilla opit tuntemaan uudella tavalla hartiasi ja pään asennon ja luot pohjan terveelle ja hyvinvoivalle keholle. Kun pään asentosi linjautuu oikein vapaudut hartiajännityksistäsi.

Asiakkaan palaute erityiskurssista:

”Olin viime lauantaina kasvokoulun teemakurssilla. Ehti kerrankin rauhassa paneutua tärkeään asiaan. En ollut odottanut niin kokonaisvaltaista ja tasapainoista kokonaisuutta! Suurin oivallus oli ryhdin tärkeä vaikutus kasvoihin! Hyvien, monipuolisten venytysten ja harjoitusten ansiosta hartiani asettuivat itsestään oikealle paikalle! Olin itsekin hämmästynyt! Ero oli aivan selvä. Samalla kasvoni näyttivät virkistyneiltä kasvoharjoitteiden ansiosta. Sain paljon tietoa, ja nyt tiedän, miten kannattaa itse harjoitella, jotta kurssin jälkeinen ihanan energinen ja ryhdikäs olotila säilyisi. Suosittelen lämpimästi!”Raija

Footbic

Tiesitkö, että jopa 60% länsimaalaisista kärsii alaraajojen ongelmista. Jalkateriä tulee huoltaa säännöllisesti, jotta vältytään erilaisista jalaterän ongelmista, polvi ja lonkka vaivoista.Mukavat ja hauskat harjoitteet on hyvä ottaa vaikka päivittäiseen koti-ohjelmaan.

”Et pysty kehittämään jalkateriesi lihaksia painoja nostelemalla. Vahvistat niitä oikealla kuntoutusohjelmalla ja oikeanlaisilla jalkineilla.”

-Atte Kärnä, fysioterapeutti, Footbicin kehittäjä.

Lue lisää footbic-menetelmästä

SPS-metodi, Spiraalistabilaatio

Spiraalistabilaation avulla vahvistetaan syvien vatsalihasten toimintaa ja rentoutetaan selän pitkittäisten ojentajalihasten jännittyneisyyttä.

Spiraalistabilaatio (SPS) -harjoittelussa käytät menetelmään suunniteltuja vastuskuminauhoja. Harjoittelussa pidennät vartaloasi ylöspäin spiraalimaisten lihasketjujen aktiivisella käytöllä. Paine välilevyissäsi vähenee ja niiden aineenvaihdunta paranee ja luo tilaa selkänikamien väliin. Menetelmä vahvistaa luonnollisia lihasketjuja, joita tarvitaan mm. kävelyssä. Helpoo ohjelma tehdä kotona ja matkoilla.

Miten pääset mukaan

Voit maksaa kurssin joko verkkokaupassa tai sitten pyytää laskua sähköpostiisi. Smartum maksu onnistuu myös verkkokaupassa. Ilmoita myös mille kurssille haluat osallistua.

Kurssivaraukset ja ilmoittautumiset info(at)vilmankammen.fi tai puh.010-8356 500

Kiinnostaako säännöllinen tunti

Jos olet kiinnostunut säännöllisestä ”Koko kehon viritys”-tunnista, voit osallistua tiistaisin klo 10-11 tunneille. Kevätkauden 2022 hinta on 340€. Ole yhteydessä ja varataan sinulle paikka info@vilmankammen.fi.

Koko kehon viritys