fbpx

Hyvinvointipaketti Firstbeat ja kurssit

240,00 

Yhdistä Kehontunne™-videokurssi  ”Päästä varpaisiin”- kokonaisuus ja  Firstbeat- Hyvinvointianalyysi ja muutos voi alkaa!

Muuta hyvinvointipaketilla ”Muutos alkakoon” elämäsi suuntaa kohti parempaa oloa ja tee tilanteesi alkukartoitus. Hyvinvointianalyysi Firstbeat on suomalainen huipputuote, joka on jo vuosia selvittänyt ihmisten hyvinvoinnnin tasoa analysoiden sykeväliä. Kun tiedät lähtötasosi on helpompi suunnitella juuri sinulle sopivia toimenpiteitä hyvinvointisi lisäämiseksi.

Firstbeat

Hyvinvointianalyysi Firstbeat on hyvä apu Sinulle, kun haluat selvittää, miten palaudut arjen askareista, miten nukut yösi ja se selvittää nykyisen kuntotasosi. Saat 3vrk mittauksen jälkeen henkilökohtaisen palautteen mittauksesta ja voit aloittaa sen jälkeen Kehontunne ™ -videoverkkokurssilla kohentamaan kuntoasi.

Kehontunne -verkkokurssi  Päästä Varpaisiin

Verkkokurssi on erityisesti stressin lievityksen ja palautumisen apuna hyvä kurssi. Kurssi käy laajasti läpi koko kehoasi ja antaa sinulle käsityksen oman kehosi haastekohdista. Opit tuntemaan omaa kehoasi paremmin, kun keskityt tekemään harjoitteet ajatuksella ja voit paremmin. Kurssi sisältää materiaalia n.10 tuntia. Kurssi on käytössäsi rajoittamattoman ajan ja tyytyväisyystakuulla.

Käytännön toimet

Tilattuasi  Muutos alkakooon- paketin , saat Firstbeat-mittarin kotiisi postissa tai sopimuksen mukaan tuon sen Sinulle. Mittarin palautus käy myös postin välityksellä. Henkilökohtainen palaute annetaan sovitusti paikanpäällä Tampereella, puhelimitse tai skypellä.

Saat eväät itsesi hoitoon loppuelämäksi!

Lue lisää terveyskuntomittauksista

Täältä löydät Firstbeat tuotesivun