fbpx
Nainen teke miehelle Spinal Mouse selän mittausta

Kärsitkö selkäkivusta? Selvitä syy! Tarkoitettu työyhteisölle ja ryhmille

80,00 

Spinal Mouse Selän 3D-mittaus

Spinal Mouse on tietokonepohjainen mittausmenetelmä, jolla tieto selkärangan asennosta ja liikkuvuudesta saadaan tietokoneelle nopeasti ja helposti bluethooth yhteyden kautta. Saat reaaliaikaisen tiedon selkäsi kunnosta.

Spinal Mouse 3D kuvaus

Tukirankaongelmat koskettavat kaikkia. Edes nuoruus ja hyvä fyysinen kunto eivät automaattisesti pelasta tukirankaongelmilta. Selkä- ja lannerankaongelmat ovat yllättävän yleisiä myös piilevinä, subjektiivisesti oireettomilla henkilöillä.

Spinal Mouse on tietokonepohjainen mittausmenetelmä, jolla tieto selkärangan asennosta ja liikkuvuudesta saadaan tietokoneelle nopeasti ja helposti bluethooth yhteyden kautta.

Spinal Mouse- mittauksen ensisijainen tarkoitus on innostaa ja havahduttaa ihmiset tekemään selälleen jotain ennen kuin on vaikeampia vaivoja. Kun tiedostat haastekohdat, voit myös paremmin niihin vaikuttaa ja toimia oikein. Aktiivinen harjoittelu kannattaa, sillä selkärangan alueella tapahtuneet muutokset näkyvät usein jo lyhyellä aikavälillä.

Spinal Mouse mittaa rangan pituutta ja asentoa 3D-kuvana. Näin saadaan helposti ja nopeasti luotettavaa tietoa selän asennosta ja liikkuvuudesta. Tulokset on helppotajusia ja antavat konkreettista tietoa selkäsi kunnosta. Mittauksen pohjalta voimme halutessasi tehdä harjoite-ohjelmasi.

Mittaukseen kuuluu myös pienten painojen kanssa tehtävä Matthias-testi, jolla saada tieto syvien lihasten kunnosta.

Nikamien liikkuvuuden todentamiseksi mittaus suoritetaan eteentaivutuksen, pystyasennon ja taaksetaivutuksen aikana. Mittaus kestää muutamia minuutteja ja se voidaan toistaa tarpeen mukaan, ilman että altistuu haitallisille röntgensäteille.

Toimii hyvin työyhteisöille tyhy- ja tykypäivä kokonaisuuksissa.

Lue lisää terveyskuntotestauksista

Katso video Spinal Mouse 3 D-mittauksesta

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kärsitkö selkäkivusta? Selvitä syy! Tarkoitettu työyhteisölle ja ryhmille”

Kärsitkö selkäkivusta? Selvitä syy! Tarkoitettu työyhteisölle ja ryhmille