fbpx
Ohjaaja avustaa asiakasta

Starttipaketti hyvinvointiin Tampereen Pilates Studiolla

145,00 

Kehonhallinnan Starttipaketti sisältää yksityisohjausta 1h ja 5 valinnaista Tampereen Pilates Studion viikkotuntia.  Ohjaaja opastaa tuntien valinnoissa.

Pilateksen ja Kehontunne™-syvävenyttely metodien Starttipaketti. Sisältää yksityisohjausta 1h ja 5 kpl valinnaisia ryhmätunteja.Ohjaaja opastaa tuntien valinnoissa.

Starttipaketti varataan Kehontunne verkkosivulta tai puh. 010-8356 500 tai voit laittaa sähköpostia info@vilmankammen.fi. Varattuasi/ostettuasi  Starttipaketin, sovimme ajan, jolloin pääset aloittamaan yksilötunnin..

Saat perusteet oman kehosi haastekohtien tiedostamiseen ja ohjaaja neuvoo, miten saavutat luonnollisen liikkumisen vapauden.

Hinta 145,- sis alv 10%. Maksun voit suorittaa verkkopankin kautta. Meille käy myös liikuntasetelit.

Mukaan joustavat vaatteet,sukat jalkaan, kenkiä ei tarvita. Makuualusta, vettä ja tarvittavat välineet löytyy Studion puolesta.

Starttipaketin jälkeen voit päättää, haluatko jatkaa hyvää harrastusta muiden ryhmäläisten mukana viikkotunneilla. Meillä on pienryhmät, joissa on max. 12 osallistujaa, joten ohjaus on hyvin yksilöllistä. Liikkeiden oikein tekemisellä saadaan myös parhaat tulokset.

Lue täältä lisää Tampereen Pilates Studion toiminnasta!

Kun haluat voidan paremmin pidempään, tule meille!

Tervetuloa voimaan paremmin!

Armi Lundán

Pilates- ja syvävenyttely-ohjaaja, sairaanhoitaja, hyvinvointivalmentaja, Footbic-ohjaaja, Spiraalistabilaatio- (SPS) ohjaaja

 

Kehonhallintaa vuodesta 2000

Starttipaketti hyvinvointiin Tampereen Pilates Studiolla