fbpx
Ohjaaja avustaa asiakasta

Starttipaketti hyvinvointiin Tampereen Pilates Studiolla

145,00 

Kehonhallinnan Starttipaketti sisältää yksityisohjausta 1h ja 5 valinnaista Tampereen Pilates Studion viikkotuntia.  Ohjaaja opastaa tuntien valinnoissa.

Haluan kohentaa kuntoani, mutta miten aloitan?

Aloita meidän Starttipaketillamme!

Sinulla ei tarvitse olla mitään kokemusta liikunnasta, kunhan vain haluat aloittaa ja sitoutua muutoksen tekemiseen.

Asiakkaan kommentti: ”Koulussa pelattiin aina koripalloa ja minä olin alle 150 cm, joten sain vitosen liikunnasta ja inhosin liikuntaa. Onneksi löysin teidät.” Asiakas ollut jo useita vuosia pienryhmässämme.

Perusasiat kuntoon

Yksiötunnilla aloitamme hengitystekniikkasi tarkistuksesta, opetellaan syvien lihasten kytkennän perusteet sekä kehonhallinnan perusteita. Yksilötunnilla tiedostat kehosi haastekohtia. Varsinainen oppiminen tapahtuu harjoitetunneilla asteittain.

Starttipaketti sisältää yksityisohjausta 1h ja 5 kpl valinnaisia pienryhmätuntia. Ohjaaja opastaa tuntien valinnoissa.

Miten Starttipaketti käynnistyy?

Starttipaketti varataan Kehontunne.fi verkkosivulta tai puh. 010-8356 500 tai voit laittaa sähköpostia armi.lundan(at)vilmankammen.fi. Varattuasi/ostettuasi Starttipaketin, sovimme ajan, jolloin pääset aloittamaan yksilötunnin.

Starttipaketin hinta?

Starttipaketti kokonaisuus maksaa vain 145,- sis alv 10 %. Maksun voit maksaa Kehotunne.fi -verkkokaupassa tai liikuntasaldolla tai lähetämme sinulle laskun. Smartum maksumahdollisuus on liitetty Kehontunne-verkkokauppaan.

Millainen varustus tunneille?

Mukavat joustavat vaatteet riittävät, sukat jalkaan, kenkiä ei tarvita. Makuualusta, päänaluspyyhe vettä juotavaksi ja tarvittavat välineet löytyvät Studion puolesta.

Mitä Starttipaketin jälkeen?

Starttipaketin jälkeen voit päättää, haluatko jatkaa hyvää harrastusta muiden ryhmäläisten mukana viikkotunneilla. Meillä on pienryhmät, joissa on max. 12 osallistujaa, joten ohjaus on hyvin yksilöllistä. Liikkeiden oikein tekemisellä saadaan myös parhaat tulokset.

Lue täältä lisää Tampereen Pilates Studion toiminnasta!

Kehonhallintaa pilateksella

Kun haluat voida paremmin pidempään, tule meille!

Armi Lundán

Vilmankämmen/Tampereen Pilates Studio/Kehontunne

Kehonhallintaa vuodesta 2000

Pilates- ja syvävenyttely-ohjaaja, sairaanhoitaja, hyvinvointivalmentaja, Footbic-ohjaaja, Spiraalistabilaatio- (SPS) ohjaaja

 

Starttipaketti hyvinvointiin Tampereen Pilates Studiolla