fbpx

Anne-Mari auttaa lihavuusklinikalla

Kehontunne-verkkokurssille osallistuva Anne-Mari esittäytyy:

” Hei, olen Anne-Mari. ikä 56 v, sairaanhoitaja, teen työtä Jorvin sisätautipoliklinikalla ylipainoisten potilaiden parissa.

Kehontunne- videoverkkokurssille lähden mukaan avoimin mielin. Olen nähnyt muutaman Armin videon ja ihastellut niissä Armin taipuisuutta ja kehon hallintaa, ehkä jotain sellaista.
https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=MuEHq2CX2W0

Olen perusterve, ei säännöllisiä lääkkeitä. Harrastan jotain liikuntaa 3 – 4 kertaa viikossa 1 -1,5 tuntia kerrallaan. Viikonloppuisin vähän tuotakin pitempiä kävelyitä.
Olen normaalipainoinen Pituus 167 ja paino 65 kg. Takareidet ja yläselkä ovat ehkä haasteellisemmat kohdat kehossani.

Oman kehoni kanssa olen suhteellisen sinut ollut jo pidempään. En harrasta laihduttelua vaan yritän opetella syömään kulutukseni mukaan. Koska olen kova syömään, on hyvä ,että on löytynyt mukavia tapoja kuluttaa energiaa. Iän myötä haluaisin kuitenkin säilyttää lihaskuntoani ja ryhtiä sekä sopivasti joustavuutta – olen aina ollut aika jäykkä.

Työssäni haasteellisuutta on asiakkaitteni muuttunut kehokuva paljon laihtuneilla ihmisillä. Tärkeätä on, että ihminen oppisi näkemään itsensä realistisesti ja laiduttaminen ei menisi liiallisuuksiin. Toivon, että saisin kehontunne-kurssista vinkkejä laihduttajien kannustamiseen ja itsensä arvostamiseen.

Olin pääsiäisen jälkeen Suomi 100 hiihdolla Hetasta Haltille. Ahkioissa vedettiin omat ruuat ja tavarat tuntureiden poikki, yövyttiin teltoissa ja aikaa tähän käytettiin 8 päivää!

Nyt minulla on aikaa paneutua kehoni tuntemuksiin.
Palaan asiaan, kun etenen videoverkkokurssissa.

Hyvää kesän odotusta!”

Mukavaa Anne-Mari, että lähdit mukaan kurssille.

Älä epäröi laittaa kysymyksiä, jos niitä tulee kurssin edetessä. Toivottavasti koet uusia elämyksiä kurssin aikana!

Ja onnittelut vielä hienosta hiiihtosuorituksestasi.

Armi
armi@kehontunne.fi

Kehontunne.fi
https://kehontunne.fi/verkkokurssi/