fbpx

Bemer hoitoalustalla kaksi ihmistä makaa

BEMER

Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER parantaa mikroverenkiertoa sekä edistää verenvirtausta pienimmissä verisuonissa.
Bemer lisää kehon omaa luonnollista vastustuskykyä.

Ikävät kokemukset pandemiasta ovat vaikeuttanut ihmisten pääsyä hoitoon ja erilaisiin liikunnallisiin tapahtumiin. Nyt on entistä tärkeämpää antaa ihmiselle mahdollisuuksia kohentaa omaa terveyttään myös kotona turvallisesti. Myös ikääntyminen tuo mukanaan erilaisia ongelmia, joita on hyvä estää taikka hidastaa.

Parantunut mikroverenkierto edistää kehon solujen suorituskykyä, mikä  puolestaan auttaa kivun helpottumisessa sekä tukee kehon omia itseään korjaavia prosesseja. Olen valtuutettu Bemer Partner ja voit vuokrata tai ostaa Bemer-laitteen kauttani.

Itse olen käyttänyt Bemeriä yli 10 vuotta säännöllisesti. Bemeristä on olemassa Classic-SET  ja Pro-SET mallit.

BEMER parantaa solujen aineenvaihduntaa*
BEMER tukee aineenvaihduntatuotteiden poistumista**
BEMER tukee aineiden kuljetusprosesseja soluihin sekä pois soluista***
BEMER auttaa lievittämään stressiä****

Jos haluat lukea lisää mielenkiintoisia faktoja ikääntymisestä, stressin vähentämisestä ja elinajanodotteesta, tutustu näihin:

    • https://www.age.mpg.de/de/gesund-alt-werden/was-ist-altern/wie-und-warum-altern-wir

    • https://www.daserste.de/information/ratgeber-service/hirschhausens-check-up/alter/warum-altern-wir-ueberhaupt-100.html

    • https://www.br.de/wissen/alterungsprozess-mensch-theorien-100.html

    • https://www.7jahrelaenger.de/7jl/magazin/7-verblueffende-fakten-zur-lebenserwartung-55726

Mitä tapahtuu vesisuonistossa Bemer-hoidon aikana?


Katso video

Kenelle Bemer sopii ?

Bemer on hyvä ja turvallinen hoitomuoto kaikenikäisille. Se on siis hyvä investointi koko perheen hyvinvoinnin ylläpitämiseen.  Vaikeat sairaudet ja runsas lääkkeiden käyttö edyllyttää aina hoidon aloittamista maltillisesti. Saat tähän kyllä neuvontaa ja opastusta.

URHEILIJAT

Urheilijat saavat hyvin apua palautumiseensa harjoitusten jälkeen, joten harjoittelua voidaan turvallisesti jatkaa, kun keho on saanut palautua. Erilaiset urheiluvamman ovat ikävä kyllä urheilijoille arkipäivää. Bemerillä voidaan nopeuttaa paranemisprosessia ja päästään nopeammin taas kunnon kohotukseen. Erilaisista leikkauksista toipumista voidaan tukea Bemer-hoitojen avulla.

TYÖPAIKALLE

Nykypäivänä kilpailu hyvistä työntekijöistä on lisääntynyt. Nyt ja todennäköisesti myös tulevaisuudessa työntekijät arvostavat muutakin kuin rahallista palkaa. Bemer on työpaikalle ostettuna hieno tapa pitää huolta työntekijöistä. Kahdeksan (8) minuuttia  hoitoalustalla antaa energiaa ja jaksamista loppu päiväksi. Tämän Bemer-hetken voi hyvin yhdistää vaikka ruokatunnin yhteyteen. Bemer-laitetta on helppo käyttää.

HEVOSET

On erikseen kehitetty laite nimeltään Bemer Horse-Set, mikä on siis hevosien hoitoon käytetty Bemer -laite. Hevosharrastajat ovatkin ottaneet hyvin Bemerin vastaan, koska ovat saanet hyviä hoitotuloksia hevosilleen. Hoitotilanteessa voi hyvin nähdä, kuinka hevonen rentoutuu ja nauttii hoidosta. Varsinkin kilpahevoset ovat arvokkaita ja niistä halutaan myös pitää hyvää huolta.


Bemerin Youtube- kanava

Saat aina opastuksen laitteen käyttöön

Jokainen Bemer-laitteen ostaja/vuokraaja saa myös opastuksen käyttöön, siis kirjalliset ohjeet  että suulliset ohjeet. Samaten Bemer-laitteen sinulle myynyt jälleenmyyjä toimii tukenasi myös käytön aikana. Maahantuojalla on lisäksi oma asiakaspalvelu ja hoitoneuvonta, josta saat ammattimaista apua lisäkysymyksiisi.

Takuu

Laitteella on 3 vuoden takuu. Mikäli ongelmia tulee, voit olla yhteydessä myyjääsi tai suoraan asiakaspalveluun, mistä saat neuvoja laitteen huoltoon saattamiseksi.

Bemerin tilaat helposti

Kun olet päättänyt, että haluat tilata Bemer-laitteen itsellesi, joko testauskäyttöön 8 viikoksi tai ostaa, ole yhteydessä ja neuvon, miten toimitaan. Jos laite on sinulle jo ennestään tuttu ja halaut tilata vaikka mökille toisen laitteen, voit tilata laitteen itsellesi suoraan verkkokaupasta.

Bemer -laite tulee yleensä noin 2-3 arkipäivän sisällä tilauksesta. Bemer tuodaan sinulle suoraan kotiin tai valitsemaasi osoitteeseen.

Maksuvaihtoehtona voit käyttä halutessasi osamaksua.  Bemerin voit ostaa Nordean joustorahoituksella tai Bemerin omalla osamaksusopimuksella, tästä saat lisätietoa minulta.

Resurs pankin luotosta luet lisää täältä.

 

Haluatko Bemer-jälleenmyyjäksi?

Mikäli sinua kiinnostaa viedä hyvinvoinnin sanomaa eteenpäin, saatat olla kiinnostunut itsekin olemaan Bemer -jälleenmyyjä. Voit rakentaa oman liiketoiminnan omien tavoitteesi mukaisesti. Voit aloittaa joko päätoimisena yrittäjänä tai teet liiketoimintaa oman työsi ohella. Jokainen Bemer jälleenmyyjä käy koulutuksen laitteen käyttöön ja ominaisuuksiin. Viikoittaiset online-koulutukset pitävät edustajien ammattitaitoa yllä.

Ole yhteydessä armi(at)kehontunne.fi ja kerron, miten pääset alkuun.

BEMER INTERNATIONAL

Bemer  on perheyritys ja se on ollut jo 24 vuotta markkinoilla (v.2022). Bemer edustajia on 29 maassa ja satojatuhansia käyttäjiä ympäri maailmaa. Bemerin pääkonttori on Triesenissä, Liechtensteinissa. Bemerillä on useita patentteja ja Bemer-hoitoalusta on rekisteröity fysikaalinen lääkinnällinen itsehoitolaite.

Tyytyväiset käyttäjät kertovat Bemer-hoitojen vaikutuksista


Lue lisää