fbpx

Autan Sinua, joka kaipaat muutosta, löytämään hyvinvointisi avaimet ilman tiukkaa suorittamista keskittymällä omien voimavarojesi jalostamiseen tiedolla, taidolla -ei raivolla.

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja Method Putkisto- ja Pilates-ohjaaja vuodesta 2000. Lukuisien lisäkoulutuksien ja käytännön työn myötä ihmiskehon monimuotoisuus ja sen muuntautumiskyky on ollut aina inspiroivaa. Haluan auttaa myös sinua, kuten monia muitakin vuosien saatossa, voimaan paremmin. Olen sinulle kannustava kumppani, tyytyväisyystakuulla!

Armi Lundán

Sairaanhoitaja ja hyvinvointivalmentaja
Pilates-ohjaaja ja -opettaja
Spiraalistabilaatio (SPS metodin) -ohjaaja
Modern Nordic Walking- ohjaaja
Footbic-ohjaaja

Terveys on kultaakin kalliimpaa!

Olen saanut itselleni elämänvarrella paljon pohdittavaa omasta kehostani.
Tiedän sen rajoitteet, mutta mikä tärkeintä, uskon myös sen mahdollisuuksiin.
Asiat eivät ole tapahtuneet hetken mielijohteesta, vaan jo nuoruudesta alkaen tietäni on ohjattu tähän suuntaan.Olet varmaan sinäkin elämäsi varrella kohdannut haasteita oman kehosi kanssa. Muista, että et ole kuitenkaan ainoa! Ja apua on saatavilla!
Olen kiitollinen, että saan kuulla ihmisten kertovan, kuinka he ovat päässeet olkapäävammastaan, lonkkavaivastaan, nukkuvat paremmin, astma on parempi, selkäkivut ovat häipyneet jne. He ovat energisempiä ja stressi on vähentynyt ja urheilussakin tulokset ovat parantuneet paremman kehonhallinnan myötä.

Olen tehnyt hyvinvoinnin parissa työtä yli 30 vuotta, ja vuodesta 2000  olen ollut kehonhallinnan ammattilaisena Method Putkisto Pilates-ohjaajana ja hyvinvointivalmentajana. Peruskoulutukseltani olen sairaanhoitaja ja klassinen homeopaatti, joten ihmisten ja oma  hyvinvointini on ollut sydämen asiani.

Vuonna 2005 olen valmistunut Method Putkisto Instituutista opettajaksi. Olen ollut Suomessa edelläkävijä kehonhallinnan ohjaajana ja olen saanut viedä eteenpäin iloista viestiä oman kehon mahdollisuuksista. Käsieni kautta on vuosien varrella kulkenut vähintään 15.000 ihmistä erilaisten ryhmätuntien, yksityistuntien, messujen,työpaikkakäyntien, demotuntien ja opetustuntien kautta.

Haluan kannustaa ihmisiä ottamaan enemmän vastuuta omasta terveydestään. Potilaita on jo aivan liikaa, joten emme siis tarvitse lisää potilaita vaan ihmisiä, jotka hoitavat itseään.

Yhä useammin myös urheilijat tulevat hakemaan apua kehonhallintaansa, kun huomaavat, että vanhat konstit eivät enää riitä.

Muistan eräänkin tapauksen, kuinka nuorelle 24-vuotiaalle selkäpotilaalle, joka tuli yksityistunnilleni, oli kerrottu, että koettaa jatkossa pärjätä vain kipeän selkänsä kanssa.

Mielestäni aina tulee hakea apua ja aina voidaan jotain tehdä. Kun saimme tehtyä lantionkääntöä ilman kipua,  tuntui kuin olisin saanut hänet takaisin elämäänsä kiinni. Aina voidaan kuitenkin tehdä jotain, kun tiedetään miten ja mitä.

Työni on erittäin palkitsevaa, kun näen ihmisten voivan paremmin. Tämä on kannustanut minua jatkamaan vuodesta toiseen. Kun asioita tehdään rauhallisesti tiedolla ja taidolla, tapahtuu myös muutoksia. Kun tunnet itsesi paremmin, voit myös paremmin!
Sinä päätät, koska muutos alkaa!

Miksi valitsin hyvinvointialan elämäntyökseni, katso video

Tule mukaan kurssille, jotta voit itse kokea, että muutos sinussa todella tapahtuu, kun annat siihen mahdollisuuden.

Tässä muutamia asiakkaiden kommenteja ohjauksistani