fbpx

Palautteita kursseista

YksilöohjausKommentteja videoverkkokurssista

“Selkeät ohjeet päätin lähteä tekemään tämän osion aina aamuisin.Olen huomannut näin aloittelijana hyväksi taktiikaksi katsoa ja kuunnella pariin kertaan ja nyt lähtenyt tekemään itse.Ihanan selkeät ja rauhalliset ohjeet! Kiitos Armi!”

Käsillä näyttämäsi kohdat, joita työstetään, hyvä.
Selkeä, uskottava, tasapainoinen, rauhoittava puhe.”

“Moikka Armi,
Minä olen osallistunut verkkovalmennukseesi ja mielestäni se on erinomainen myös ohjaajille.
En ole vieläkään ehtinyt katsoa kaikkia videoita läpi, mutta kaikki ne, jotka olen katsonut, niin ne ovat olleet erittäin hyviä kertaamaan asioita.
Kehomme on niin laaja ja hieno mekanismi, että on hyvä kertailla perusteita aina aika ajoin ja tämä verkkovalmennus on oikein hyvä siihen.”

“Ehdin käydä alkuvuodesta Kehontunne-kurssin videoista noin kolmasosan/puolet ajatuksella läpi. Mielestäni kurssi vaikutti todella hyvältä.”

“Jalkasi kantavat Sinua läpi elämän” -kurssin palaute:

Ajatuksia kursseista.

Puhut rauhallisesti ja Sinua on mukava kuunnella.                                                                                                                                                                                      Pystyn tekemään liikkeitä tahdissasi ja toistot tekevät liikkeistä tehokkaampia.

Olen useamman viikon nyt kokeillut kurssien osioita ja tuntuu, että alkavat tehota.

Lonkkavaivaani (bursiitti) venytykset auttavat. Huomaan töiden ohessakin välillä tekeväni liikkeitä, venytän selkää tai pyörittelen nilkkoja. Aamulla herättyäni, venyttelen ensin jalkoja, jotta verenkierto paranee.Opin kehostani, että pysyn virkeämpänä, kun teen liikkeitä. Kiitos, Armi!

Tästä pääset mukaan kurssille:

https://kehontunne.fi/verkkokauppa