fbpx

Miehiltä löytynyt venyttelyn inhokki-geeni!

Tämä löydös selittää monen miehen vastenmielisyyden venyttelylle.
Kerrankin olit oikeassa ja voit todeta, että venyttely on naisten hommaa.

Mutta hei, tämä on onneksi ihan huuhaa otsikko.
Tulitko jo toiveikkaana lukemaan uutista, että voisit kotona vaimolle esittää: ” Katso nyt, tiedekin todistaa., että venyttely ei sovi miehille.”
Olen kuullut miehiltä myös selityksiä, että he ovat olleet syntymästä asti kankea. On siellä synnytyslaitoksella ollut kätilöillä hankalaa näitä jäykkiä miehiä kapaloon laittaessa.

Miehille on ominaista tehdä asioita voimalla hampaat irvessä. Tämä on ikävä kyllä harmillista, koska seuraukset ovat monesti ikäviä.

Stressaava työ, vaatimukset ja vastuu perheestä painaa harteilla ja keho stressaantuu. Olet kuullut kaikista medioista , että liikunta on hyvästä stressiin. Sanoista tekoihin ja rautaa nostamaan tai maratonille.
Stressattu kehosi joutuu äärirajoille, kun hampaat irvessä, sieraimet pullistellen kuin härällä, nostat rautaa jo valmiiksi kireillä ja lyhyillä lihaksilla sekä väärällä tekniikalla.

Menet nukkumaan ja kehosi koettaa palautua päivän rasituksesta, mutta se ei onnistukaan täydellisesti.
Lihakset koettavat poistaa maitohappoa kehostasi ja ehkä murehdit jo tulevaa työpäivää alitajunnassasi.

Jos työsi on stressaavaa, tarvitset vastapainoksi palauttavaa harjoittelua.

Tiedätkö, että lyhyet kireät lihakset eivät saavuta maksimaalista voimaa, vaikka kuinka punnerrat voimalla. Järkevämpää olisi ensin palauttaa lihaksiin pituus ja elastisuus ja vasta sitten hankkia voimaa paremmin tuloksin.
Tärkeätäon , että voisit tehdä harjoitteet niin, ettet vahingoita kehoasi. Ja olisi toki mielelle hyvä, jos harrastuksesi vielä tuntuisi mukavalta.

Kun nyt päätät aloittaa venyttelyn, muista tehdä se hengittäen rauhallisesti ja rentouttaen kehosi mahdollisimman hyvin. Ei siis hampaat irvessä, koska jännittäessäsi ja voimalla tehty venyttely ei tuota tulosta ja voi jopa vahingoittaa kehoasi.Lisäksi kehon sisäinen tuki pitää olla aina ensin mukana venyttelyjä tehdessäsi.

Meidän ihanat miehet olisivat vieläkin ihanimpia, kun he uskaltaisivat antaa hivenen rentoutta itselleen. Kun keho rentoutuu, mielikin rentoutuu ja päinvastoin.

Samaten monia miehiä vaivaavat selkäongelmat saataisiin minimoitua.

Usko pois, geenitieteen taakse et voi enää paeta. Katso peiliin ja uskalla myöntää, että nyt tarvitaan suunnanmuutosta myös itsesi hoitoon.

Vapaudu liikkumaan kivutta ja nauti liikkeen ihanuudesta.

Mukavaa päivää ihanat miehet!
Armi

Kehontunne.fi