fbpx

Oletko tasapainossa? Katso video

tasapainomittaus
Testaa tasapainosi taso!

Katso lyhyt video tasapainon mittauksesta

Pysy pystyssä!

Tehokas/toimiva liikekoordinaatio tuo turvallisuutta päivittäisen elämän yllättäviin tilanteisiin. Hyvä liikekoordinaatio auttaa ennaltaehkäisemään loukkaantumisia ja tekee liikkeistä tarkoituksenmukaisia ja taloudellisia. Siten liikkumiseen tarvitaan vähemmän energiaa, mikä parantaa hyvinvointia ja fyysistä tehokkuutta.
Vartalon hallinnasta huolehtivat keskivartalon lihakset, jotka toimivat yhteistyössä toisiinsa nähden. Keskivartalon hallinta tukee selkärankaa, niveliä ja työskentelee vartaloon liikkeessä kohdistuvia voimia vastaan.
Tasapainoista kuormitusta pidetään terveen, kivuttoman selän edellytyksenä. Se suojaa selkärangan ja nivelien ylikuormitukselta ja vartalon yksipuoliselta kulumiselta. Yksipuolinen kehon kuormittaminen vaikuttaa kehon hallintaan negatiivisesti ja haittaa elämänlaatua.
Tietokonepohjainen OMFT S3 tasapainotesti MFT S3 tasapainotesti laskee tasapainohallinnan seisten instabiililla alustalla ottaen huomioon kehon symmetrian ja sensomotorisen reaktiokyvyn.
Mittauksista näkee:
-kumpi puoli kehosta on dominoiva (etu/taka ja oikea/vasen) -tietoisuus oman kehon käytöstä lisääntyy -nähdään tulos suhteessa vastaavan ikäisiin, mikä usein motivoi parantamaan tulosta.
Ole yhteydessä, kun haluat tietää, onko tasapainosi riittävän hyvä:
armi.lundan(at)vilmankammen.fi
puh.010-8356500