fbpx

Opi tunnistamaan kehosi tunne ja voit paremmin

”Jospa tietäisit, kuinka vähän tarvitset tullaksesi onnelliseksi,
et koskaan olisi levoton”
(Axel Fredenholm;Näin olen kuullut)

Tämä pätee myös kehontunteeseen!

Mitä jos keskittyisitkin toisenlaisiin asioihin?

Tiesitkö, että:

Hengitys aktivoi kehosi lymfajärjestelmää ja poistaa kehostasi ylimääräistä nestettä ja kuona-aineita. Toki hengitystekniikkasi pitää olla kunnossa! Haluatko oppia sen ?

Selkäkipusi voi johtua pallean kireydestä. Olisiko siis syytä sitä rentouttaa!

Lantiopohjalihakset kiinnittyvät ristiluuhun asti ja tukevat lantiosi toimintaa. Teetkö liikkeet ensin aktivoiden lantiopohjan lihaksesi? Opastan, miten se tehdään?

Lonkankoukistajasi kiristyessään vaikuttavat myös purulihaksiisi ja työntävät päätäsi väärään asentoon. Mikä avuksi?

Ymmärrä kehosi kokonaisvaltaisuus!

Erilaiset uskomukset, luulot, odotukset ja toiveet voivat erkaannuttaa Sinua oman kehosi todellisuudesta. Eikä vähiten tähän vaikuta mahdollinen stressaava elämäntilanteesi.

Haluan tuoda kuvitellun minäsi kohti todellista minääsi.

Mitä paremmin tunnet omaa kehoasi , sen paremmin voit.

Miten tämä tehdään?

Teemme harjoitteet kehontunne-verkkokurssilla hitaasti hengitystä apuna käyttäen ja aktivoiden kehomme toimintaa sisältä ulos päin.

Rauhallinen hengitys vähentää stressiä ja näin kehosi toimiin paremmin. Oikein suunnattuna hengitys tekee tilaa kehosi sisällä ja vapauttaa jännityksiä lihaksissa. Hengitys luo paineenvaihtelua vatsaonteloon ja hieroo näin sisäelimiä ja pitää ne hyvässä kunnossa. Hengitys auttaa lymfakiertoa ja poistaa turvotusta sekä auttaa kehon kuona-aineiden poistossa. Voit siis paremmin.

Tärkeätä on tehdä liikkeet ajatuksella, jolloin tuloksia saadaan myös tehokkaammin. Oikea- aikainen hermotus ja  lihasten aktivoitumisjärjestys sisältä ulospäin antaa hyvän tuen kehollesi.

Kurssilla opit kunnioittamaan omaa kehoasi ja löydät kehosi mahdollisuudet, etkä keskity kehosi puuttellisuuteen!

Kehosi pyrkii toimimaan niin, että se suojelee kaikkein tärkeimpiä elintoimintojasi. kompensoimalla puutteellista toimintaa. Juuri nuo kompensaatiot aiheuttavat sinulle ongelmia ja voit tosiaan tuntea , että et ole sinut kehosi kanssa.

Oletko jo valmis oppimaan lisää ja vahvistamaan omaan kehontunnettasi?

Tein Kehontunne-video verkkokurssian juuri sen takia, että tunnet eron kehosi hyvinvoinissa rennommalla tavalla.
Rohkaisen Sinua hakemaan oman kehosi optimia ja nauttimaan jokaisesta uudesta löydöstä kehossasi lempeästi. Näin kukoistat ja voit paremmin. Ei siis tekemistä hampaat irvessä!

En halunnut tehdä kurssia, jossa mitataan, punnitaan ja luvataan isot hauikset.

Onko näillä toimilla väliä, jos tunnet aamulla, että on raskasta herätä sängystä, energiasi lopahtaa jo lounaan jälkeen, olet turvoksissa ja kipu on aina seuranasi.

Mietitkö, mikä minä olen Sinua opettamaan 🙂

Olen saanut itselleni paljon pohdittavaa omasta kehostani.
Tiedän sen rajoitteet, mutta mikä tärkeintä, uskon myös sen mahdollisuuksiin.

Olen tehnyt hyvinvoinnin parissa työtä yli 30 vuotta, josta viimeiset 16 vuotta olen ollut kehonhallinnan ammattilaisena Method Putkisto Pilates-ohjaajana ja hyvinvointivalmentajana.

Peruskoulutukseltani olen sairaanhoitaja ja homeopaatti, joten ihmisten hyvinvointi on kiinnostanut minua jo pitkään. Haluan, että ihmiset ottavat enemmän vastuuta omasta terveydestään. Emme tarvitse lisää potilaita!

Vuonna 2005 olen valmistunut Method Putkisto Instituutista opettajaksi. Olen ollut Suomessa edelläkävijä kehonhallinnan ohjauksessa ja olen saanut viedä eteenpäin iloista viestiä oman kehon mahdollisuuksista.

Käsieni kautta on vuosien varrella kulkenut vähintään 15.000 ihmistä erilaisten ryhmätuntien, yksityistuntien, messujen,työpaikkakäyntien, demotuntien ja opetustuntin kautta.

Yhä useammin myös urheilijat tulevat hakemaan apua kehonhallintaansa, kun huomaavat, että vanhat konstit eivät enää riitä.

Olen kiitollinen, että saan kuulla ihmisten kertovan, kuinka he ovat päässet olkapäävammastaan, lonkkavaivastaan, nukkuvat paremmin, astma on parempi, selkäkivut ovat häipyneet, ovat energisempia ja stressi on vähentynyt.

Jos nuorelle on kerrottu, että koettaa jatkossa pärjätä vain kipeän selkänsä kanssa, näkisin , että se on edesvastuutonta. Aina voidaan kuitenkin jotain tehdä, kun tiedetään miten.

Tässä muutamia kommenteja ohjauksestani:

”Kiitos eilisestä tunnista! Oli ilo palauttaa keskittymistä ruotoon. Tuntuu tärkeältä ja oleelliselta antaa selälle nyt tilaa, kuunnella sen tarpeita ja oppia uutta sen toiminnasta. Keholähtöinen ajattelutapa on vähän kadonnut viime vuosien myllerryksessä, kun on tapahtunut niin paljon kaikkea huomiota herpaannuttavaa. Nyt on aika palauttaa terveys arvoasteikon yläpäähän.”

” Olen sinua usein ajatellut. Varsinkin kertoessani tuttavilleni sinun tehokkaasta toiminnastasi minunkin terveyteni hyväksi. En olisi silloin työaikana pystynyt liikkumaan niin hyvin ilman sinun ohjaustasi.”

”Olin ottanut yöksi panacodia puolen vuoden ajan. Syynä selkäsärky. Nyt olen pystynyt jättämään särkylääkkeet pois.”

” Kiitos ohjauksesta, olo on oikein hyvä ja koiran kanssa olin aamulenkillä jo kuudelta ja pitkästä aikaa pirteänä.”

” kävin eilen eka kertaa tunneillasi ja tänään olo on hyvin ihana ja ilmava. Tunnen muutoksen etenkin niskassa ja lantiossa.”

”Lihasten kramppaus on vähentynyt liikkeiden aikana. Keskittyminen suoritukseen on parantunut. Vartalon kiertoliikkeet helpottuneet. esim. pyöräillessä taakse katsominen onnistuu paremmin.”

”Parantunut ryhti ja vahvistanut kehon keskikohtaa ja vielä kun oppisin olemaan jännittämättä hartioita. Hengitykseen olen kiinnittänyt huomiota. Mieli ja keho tasapainossa”

”Selkäkivut on hävinneet lähes kokonaan”.

”Selässä ei ole enää herätessä kipua ollenkaan”.

”Olen ollut viriilimpi”!

 

Tule Sinäkin mukaan Kehontunne- videoverkkokurssille!

Tällä kurssilla ei mitata senttejä, ei kiloja eikä kasvateta hauista hampaat irvessä, vaan keskitymme siihen, miltä kehosi elämä tuntuu!

Kehontunne on matka itseen eli SINÄ!

Seuraan erilaisten hyvinvointiohjelmien tarjontaa netissä ja huomaan näkemykseni poikkeavan lähestymistavaltaan muista. Haluan tarjota Sinulle mahdollisuuden voida paremmin koko loppuelämäsi.

Lupaan, että kurssin käytyäsi, olet saanut eväät kehontuntemukseesi, josta nautit loppuelämäsi. Löydät oman kehosi parhaan mahdollisen potentiaalin.
Hallittuasi nämä perusasiat luonnollisella tavalla, saat enemmän mahdollisuuksia tehdä myös muuta laasukkaasti!

 

Mitä kehontunne- verkokurssi sisältää?

Kurssilla käydään laajasti läpi koko kehoa.

Tutustumme kehon toiminnallisuuteen ja teemme rauhallisesti harjoitteita, jossa tutustutaan kehosi eri osiin.

Käymme läpi hengitystäsi ja sen parantamista, lantion seudun toimintaa, selän ja selkärangan toimintaa, pään ja hartiaseudun harjoitteet ja jalat.Harjoitteet ja tietoa päästä varpaisiin!

Mukana myös erilliset rentoutusjaksot.
Keskityt tuntemaan, miltä kehossasi tuntuu rauhallisesti hengittäen.

Loppuun olen vielä koonnut jokaisesta jaksosta yhtenäisen liikepankin.

Kurssilla teemme kaikki liikkeet rauhallisesti hengittäen ja aktivoimme kehon syviä lihaksia. Näin opit tunnistamaan kehoasi ja sen mahdollisuuksia terveellä ja turvallisella tavalla. Teemme harjoitteet aktivoiden lihakset kehon sisältä ulospäin!

Materiaalia on kaikkiaan n. 10 tuntia, jossa kerron toiminnallisuudesta eri osiossa, lisäksi on selkeyttävä kuvia kehosta. Mukana tehtäviä, jossa voit halutessasi miettiä omaa kehoasi kunkin osion jälkeen.

Haluathan sijoittaa tulevaisuuteesi!

Tuen matkaasi kurssin aikana vastaamalla kysymyksiisi.

Olen Sinulle kannustava kumppani!

Jatketaan Kehontunne-matkaa yhdessä!
Opi tunnistamaan kehosi tunne ja voit paremmin!

Siirry tästä ostamaan Kehontunne-videoverkkokurssi.