fbpx

Kun haluat suunnitelmallisesti kohentaa kuntoasi, ota terveyskuntomittauksemme mukaan toteutukseen. Testausten ensisijainen tarkoitus on innostaa ja havahduttaa sinut tekemään mittauksen kautta havaitut tarvittavat täsmätoimet hyvinvointisi tueksi.

Hieroja hoitaa naisen hartioita

Tukirankaongelmat koskettavat kaikkia. Edes nuoruus ja hyvä fyysinen kunto eivät automaattisesti pelasta tukirankaongelmilta. Selkä- ja lannerankaongelmat ovat yllättävän yleisiä myös piilevinä. 

Firstbeat -hyvinvointianalyysi selvittää kuntotasosi, stressitasosi sekä palautumisen että liikunnan riittävyyden. Voit tilata Firsbeat-hyvinvointianalyysin verkkokauppamme kautta. Palaute voidaan antaa kätevästi myös etänä.

Nainen istuu sohvalla Firstbeat hyvinvointimittari rinnassa
nainen askelkyykyssä veden äärellä

Hyvä liikekoordinaatio auttaa ennaltaehkäisemään loukkaantumisia ja tekee liikkeistä tarkoituksenmukaisia ja taloudellisia.

Mittauta tasapainosi ja sensomotoriikkasi elektronisella tasapainolaudalla.

Selän 3D-kuvantaminen Spinal Mouse -menetelmällä

Spinal Mouse on tietokonepohjainen mittausmenetelmä, jolla tieto selkärangan asennosta ja liikkuvuudesta saadaan tietokoneelle nopeasti ja helposti bluethooth-yhteyden kautta. Mittaus tapahtuu ilman säteilyä ja siihen ei tarvita  erillistä laboratoriota. Mittaus voidaan tehdä sovitusti toimipisteessämme Tamperella tai yrityksissä paikan päällä sopimuksen mukaan.  Nikamien liikkuvuuden todentamiseksi mittaus suoritetaan eteentaivutuksen, pystyasennon ja taaksetaivutuksen aikana. Mittaus kestää muutamia minuutteja ja se voidaan toistaa tarpeen mukaan, ilman, että altistut haitallisille röntgensäteille.

Halutessasi Sinulle voidaan tehdä mittauksen perustella lisämaksusta kunto-ohjelma. Kun olet jonkin aikaa tehnyt kunto-ohjelmaasi, mittauksella voidaan jälleen todentaa tapahtuneet muutokset.  Muista, että aktiivinen harjoittelu kannattaa, sillä rangan alueella tapahtuneet muutokset näkyvät usein jo lyhyellä aikavälillä.

HUOM! Ostettuasi verkkokaupasta mittauksen, ole yhteydessä, ja sovitaan mittausajankohta sinulle Tampereen Pilates Studiollamme (Pirkankatu 1B, 33820 Tampere). Työpaikalle voidaan sopia ryhmämittaukset sovittuna aikana. Mittaus sopii hyvin tyhy- ja tyky-kokonaisuuksiin.

Firstbeat-hyvinvointianalyysi

Firstbeat-hyvinvointianalyysi selvittää kuntotasosi, stressitasosi ja palautumisen sekä liikunnan riittävyyden. Voit tilata hyvinvointianalyysin Firsbeat-mittauksen verkkokauppamme kautta. Mittaus perustuu sydämen sykkeen ja sykevälin mittaamiseen, omatoimiseen nettipäiväkirjaan ja tulosten analysointiin yhdessä asiantuntijan kanssa. Hyvinvointianalyysiin käytetään kolmen vuorokauden (3vrk) mittaista Firstbeat-mittausta, jonka perusteella tietokoneohjelma analysoi mittauksen.Toimitamme sinulle mittarin sekä ohjeet  ja annamme palautteen mittauksen  tuloksista henkilökohtaisesti esim. tapaaminen, puhelin tai netin välityksellä.

Käymme yhdessä läpi, mitä muutoksia kannattaa tehdä. Löydämme myös ne toimet, jotka parhaiten auttavat sinua palautumaan ja niitä sinun kannattaa tehdä jatkossakin. Hyvinvointianalyysi-Firstbeat kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.

Hyvinvointianalyysi tehdään 3vrk mittauksena hintaan 180€ palautteineeen.

”Olemme tutkineet sydämen sykevälivaihtelua yli 20 vuotta. Nykyään edistämme jo miljoonien ihmisten hyvinvointia ja suorituskykyä.”-Firstbeat-

Lue lisää suomalaisesta huipputuotteesta heidän kotisivultaan

Mitä Firstbeat-mittaus kertoo

Tasapainomittaus

Tehokas ja toimiva liikekoordinaatio tuo turvallisuutta päivittäisen elämän yllättäviin tilanteisiin. Tasapainon hallintaan tarvitaan eri aistien, lihasten ja hermoston yhteistyötä. Hyvä liikekoordinaatio auttaa ennaltaehkäisemään loukkaantumisia ja tekee liikkeistä tarkoituksenmukaisia ja taloudellisia. Siten liikkumiseen tarvitaan vähemmän energiaa, mikä parantaa hyvinvointia ja fyysistä tehokkuutta. Vartalon hallinnasta huolehtivat keskivartalon lihakset, jotka toimivat yhteistyössä toisiinsa nähden. Keskivartalon hallinta tukee selkärankaa, niveliä ja työskentelee vartaloon liikkeessä kohdistuvia voimia vastaan.

Tasapainoista kuormitusta pidetään terveen, kivuttoman selän edellytyksenä. Se suojaa selkärangan ja nivelien ylikuormitukselta ja vartalon yksipuoliselta kulumiselta. Yksipuolinen kehon kuormittaminen vaikuttaa kehon hallintaan negatiivisesti ja haittaa elämänlaatua. Tietokonepohjainen OMFT S3 tasapainotesti laskee tasapainohallinnan seisten instabiililla alustalla ottaen huomioon kehon symmetrian ja sensomotorisen reaktiokyvyn. Tasapainomittauksella selvität, onko tasapainosi riittävä ikääsi nähden.

HUOM! Ostettuasi verkkokaupasta mittauksen, ole yhteydessä, ja sovitaan mittausajankohta sinulle Tampereen Pilates Studiollamme (Pirkankatu 1B, 33820 Tampere). Työpaikalle voidaan sopia ryhmämittaukset sovittuna aikana. Mittaus sopii hyvin tyhy- ja tyky-päivä kokonaisuuksiin.

 
 

Tasapainomittauksesta saat mm. seuraavat tiedot

Tutustu kaikkiin hyvinvointituotteisiimme kaupassamme

Mukana yli 10 hyvinvointiasi edistävää verkkokurssia tyytyväisyystakuulla