fbpx
Naisen hartioita hoidetaan

Hallitseeko selkäkivut elämääsi?

29,90 

Kehontunne ™-verkkokurssilla annan aluksi ohjeita akuutin selkäkivun hoitoon. Kun kipu on saatu vähenemään,  voit vahvistaa selkääsi ja oppia käyttämään lihaksistoasi niin, että se tukee selkäsi hyvinvointia.

Pelkällä suorittamisella selkäkipusi ei poistu.

Selkäkivut ovat hyvin yleisiä ja melkein jokainen kohtaa ne jossain vaiheessa elämäänsä. Todennäköisesti Sinullakin on ollut selkä joskus kipeä. Suurinosa kivuista paranee  melko nopeasti. Vanha viisaus, liike on lääkettä,  pätee myös selkäkipuihin. Mitä paremmassa kunnossa selkärankaasi tukevat lihakset ovat, sitä nopeammin paraneminenkin yleensä tapahtuu. On hyvä ylläpitää hyvää lihaskuntoa ja ymmärtää, mitä liikettä selkä milloinkin kaipaa. Muista kuitenkin, että pelkällä suorittamisella selkäsi ei tervehdy.

Tarvitaan rauhallista kireyksien avaamista, jotta hermostosi vapautuu toimimaan oikein ja saavutat lihastasapainon ja vapaudut liikkumaan ilman kipua.

Kun kehosi kireydet ovat antaneet periksi ja luusi asettuneet oikeaa asentoon, voit aloittaa lihasten vahvistamisen. Rakenna vahvat lihakset kehoa sisältäpäin tukien ja näin selkäsi saa hyvän tuen.

Kehontunne ™-videoverkkokurssilla annan aluksi ohjeita akuutin selkäkivun hoitoon. Kun kipu on saatu vähenemään,  voit vahvistaa selkääsi ja oppia käyttämään lihaksistoasi niin, että se tukee selkäsi hyvinvointia. Kerron miksi ja miten liikkeet tehdään ja mitä liikkeillä tavoitellaan. Harjoitteet tehdään rauhallisesti hengityksen tahdissa ja näytän, miten ne tehdään ilman hampaiden kiristelyä.

Lue lisää kurssin sisällöstä

Hallitseekö selkäkivut elämääsi sisältää seuraavat osiot
Alussa:Tervetuloa mukaaan. Mistä sain idean  Kehontunne ™-verkkokurssin tekemiseen.
1. Miten tunnet ja hoidat selkääsi paremmin
2. Akuutti selkäkipu
3. Liikettä selälle osa 1.
4. Liikettä selälle osa 2.
5. Lonkankoukistajat
6. Kootusti Liikepankki akuutti selkäkipu osa 1.
7. Kootusti Liikepankki Terveempi selkä osa 2.
8. Kootusti Liikepankki Terveempi selkä osa 3.
9. Miten voit mitata hyvinvointiasi

Hyviä päätöksiä ja toivottavasti nähdään kurssilla!

Kurssi on käytössäsi ilman aikarajoitusta ja tyytyväisyystakuulla

Nähdään kurssilla! Energiaa päivääsi ja päätöksiisi!

Haluatko ensin kartoittaa selkäsi lähtötilanteen?
Suosittelen Spinal Mouse 3D-mittausta.

 

Täältä löydät mittauksesta lisää tietoa.

Katso video Spinal Mouse 3D

 

Tilauryhmille:Back pain,goodbye- paketti 8 viikkoa

 

Ohjelma suunnitellaan asiakkaalle yksilöllisesti  ja se kestää 8 viikkoa sisältäen yksilöohjaukset, ryhmätunnit, selän Spinal Mouse 3D- mittaukset ja kotitreeni-ohjelman.

Täältä näet ohjelmarungon “Back pain-goodbye”-ohjelmaan.

”Good bye back pain -paketilla oli merkittävä vaikutus fyysisen oloni kokonaisvaltaiseen paranemiseen ja erityisesti selän kiputilojen vähenemiseen. Kuitenkin melkein suurempi vaikutus oli sen tuottamalla henkisellä hyvinvoinnilla, mikä syntyi keskittymisestä kiireisen arjen keskellä vain omaan vointiin, kehoon, hengittämiseen ja rauhoittumiseen harjoittelun ajaksi. Tuntien jälkeen olen aina virkeämpi ja läsnäolevampi kuin sinne tullessa. Myös räätälöity oma harjoitusohjelma on tuntunut mielekkäältä ja yksityistunnit ovat auttaneet tehostamaan tätä omaa harjoittelua.”

 

Sel­kä­ki­pu mak­saa
✽ Suo­ma­lai­ses­sa Ter­veys 2011 -tut­ki­muk­ses­sa yli 40 % nai­sis­ta ja 35 %
mie­his­tä oli kär­si­nyt sel­kä­ki­vus­ta edel­li­sen 30 päi­vän ai­ka­na.
✽ Vuo­den 2016 lo­pus­sa noin 21 000 suo­ma­lais­ta oli eläk­keel­lä sel­kä­sai­rau­den ta­kia. Eläk­kei­den kus­tan­nuk­set oli­vat 280 mil­joo­naa eu­roa.
✽ Vuon­na 2017 sel­kä­sai­rauk­sien sai­raus­päi­vä­ra­ho­jen kus­tan­nuk­set oli­vat hie­man yli 100 mil­joo­naa eu­roa.
Läh­teet: Jaro Karp­pi­nen, Duo­de­cim”

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hallitseeko selkäkivut elämääsi?”