fbpx
Nainen lattialla tekee vatsalihasliikettä

Verkkokurssi pilateksen perusteet pikakurssina aloittelijoille

27,70 

Verkkokurssilla, Pilateksen pikakurssi, opetan sinulle perusasioita pilates-tekniikasta yli 20 vuoden kokemuksella. Pääset kokeilemaan, miten sinun kehossasi keskivartalon tuki muodostuu. Kun hallitset perusasiat, voit turvallisella mielellä jatkaa Pilates-harrastusta.

Pilateksen-perusteet aloittelijoille neuvon perusasiat pilates-tekniikassa.Kun päätät aloittaa pilateksen harrastuksen, on hyvä osata perusteet ja peruskäsitteet, jotta harjoitteista saat parhaan mahdollisen hyödyn. Siksi tein tämän kurssin, jossa käyn läpi tärkeimmät Pilates-metodin periaatteet.

Mihin pilateksella haetaan apua

Yleensä uusilla harrastajilla on haastetta erilaisista selkäkivuista tai lonkka-, polvi- ja hartiaseudun vaivoista. Usein kivun syylle saadaan helpotusta oikeanlaisen kehonhallinnan kautta. Oikeanlainen ja säännöllinen harjoittelu tuo yleensä myös tuloksia. Niinpä pilates harrastajat kokevat harjoittelun mielekkääksi, kun kivut häviävät ja energisyys lisääntyy ja ryhti paranee.

Stressiin helpotusta

Pilates harrastus auttaa myös stressiin. Harjoitteiden aikana sinulla on mahdollisuus keskittyä kehosi toimintaan ja kaikki muu yleensä unohtuu. Ajatukset ovat siis kehosi toiminnassa. Pilates harjoittelu onkin parhaimmillaan toimintaa kehon sisältä ulos päin. Tämän takia myös tulokset ovat hyviä, koska ajatukset ovat laadukkaassa tekemisessä.

Pilates on maailman laajuinen menetelmä

Pilates-metodin suosio on tavoittanut ihmiset kautta maailman. Josep Pilateksen kehittämä menetelmä on jo n.100 vuoden ajan ollut osana kehonhallintamenetelmiä.
Suomeen pilatestekniikka rantautui 1990 luvun lopussa.
Pilatesta ohjataan nykyään useissa erilaisissa paikoissa ja ohjaajiakin on kovin eri koulutustasolla ohjaamassa.

Käsiteltäviä asioita pikakurssilla on:

💚Hengitys suunnat ja hengityksen tehostaminen
💚Lantionpohjan aktivointi keskivartalon tuen muodostamisessa
💚Kehon neutraaliasento
💚Käsiliikkeiden hallinta ja lapatuki ja yhdistäminen keskivartalon tuen rakentamiseen
💚Miten saat parhaan hyödyn pilatesharjoitteista

Verkkokurssilla Pilateksen pikakurssi opetan perusasioita ja pääset kokeilemaan, miten sinun kehossasi keskivartalon tuki muodostuu ja näin pääset myös nopeammin tuloksiin. Kaikissa pilates liikkeissä liikkeen tekeminen perustuu aina perusteiden hallintaan! Muista tämä pilatesta harrastaessasi, jotta ei tule kehollesi ei tovottuja seuraamuksia.

👉Kun hallitset perusasiat, voit turvallisella mielellä jatkaa pilates harrastusta eri ohjaajien kanssa tai kotona treenaten.

Tyytyväisyys takuu

Kurssi on käytössäsi ilman aikarajoitusta. Lisäksi se on tyytyväisyys takuulla. Jos et ole kurssiin tyytyväinen saat rahasi takaisin!

Jatka harrastusta viikottain

Kun haluat jatkaa kehonhallintaasi ja osallistua ryhmätunneille Tampereen Pilatetes Studion tallenteiden kautta, jossa olen ohjannnut yli 20 vuotta Pilatesta, löydät tallenteet viikkotunneille eri teemoilla täältä.

👉Tallenteet ovat käytössäsi ilman aikarajaa, joten voit aina palata niihin uudestaan ja näin myös pääset seuraamaan edistymistäsi.

Lue täältä lisää!

Verkkokurssi pilateksen perusteet pikakurssina aloittelijoille