fbpx
kaksi naista hymyilee ja katsoo ylöspäin kädet niskan takana

Poista niska-hartia ja kasvojen kireys

22,90 

Harjoitteet ovat syvästi rentouttavia. Ne lisäävät energisyyttäsi, virkistävät ja tasapainottavat koko kehoasi. Harjoitteet tehdään rauhallisesti hengityksen tahdissa. Kun pääsi asettuu oikeaan linjaan, se myös auttaa niska-hartiaseudun kipuihin.

Päätetyön haasteet keholle

Päätetyö aiheuttaa usein hartioiden jäykistymistä, hiirikäden sekä pään työntymisen liiaksi eteen. ”Leskenpatti” on seurausta virheellisestä pään asennosta. Leskenpatti estää tehokasta lymfakiertoa ja lisää niskanikamille kohdistuvaa painetta moninkertaisesti. Painolastin suuruutta voit kuvitella seuraavasti;  jos pääsi nojaa 60 astetta eteenpäin, niskaan kasvaa valtava paine, jopa 27 kilogrammaa. Ikäänkuin kannattelisit lasta koko päivän harteillasi.

Kasvosi ovat käyntikorttisi

Katsomme  ylensä ihmisen tavatessamme hänen kasvoisin. Kasvot voivat paljastaa  tunteita, kuten iloa, surua, vihaa, pelkoa tai hämmennystä. Ilmeet ovat tärkeä osa kommunikointia.

Kasvot ovat tärkeä osa sosiaalista vuorovaikutusta. Silmien kontakti ja hymyileminen voivat edistää positiivista kanssakäymistä muiden ihmisten kanssa. Varsinkin asiakaspalvelussa iloiset kasvot herättävät luottamusta. Iloiset kasvot ovat yleensä myös ryhdikkäät.

 

Asiakaskokemus

“En ollut odottanut niin kokonaisvaltaista ja tasapainoista kokonaisuutta! Suurin oivallus oli ryhdin tärkeä vaikutus kasvoihin! Hyvien, monipuolisten venytysten ja harjoitusten ansiosta hartiani asettuivat itsestään oikealle paikalle! Olin itsekin hämmästynyt! Ero oli aivan selvä. Samalla kasvoni näyttivät virkistyneiltä kasvoharjoitteiden ansiosta. Sain paljon tietoa, ja nyt tiedän, miten kannattaa itse harjoitella, jotta kurssin jälkeinen ihanan energinen ja ryhdikäs olotila säilyisi.”

Kehontunne ™- verkkokurssi on matka Sinun hyvinvointisi lisäämiseen. Haluan tarjota Sinulle mahdollisuuden voida paremmin koko loppuelämäsi.

Lumoa kasvoihisi – pää kehosi kruununa!
Sisältää osiot:

1. Tervetuloa kurssille. Mistä sain ideantehdä tämä kurssi
2. Pää kruunaa ryhtisi
3. Parempi pään asento osa 1.
4. Parempi pään asento osa 2.
5. Miten voit mitata hyvinvointiasi

Purentahäiriöt yleistyneet

“Jumppa helpottaa purentahäiriöiden aiheuttamia kiputiloja – tutkimuksen mukaan purentakiskosta on luultua vähemmän hyötyä

Itä-Suomen yliopistolla tehdyn väitöstutkimuksen mukaan purentakiskosta ei ole lisähyötyä kipujen hoidossa pidemmän päälle.”

Harjoitteet:

 • tuovat helpotusta päänsärkyihin
 • helpottavat purentalihasten kireyttä ja vaikuttavat näin purentahäiriöihin
 • auttavat poskiontelovaivoihin ja helpottaa hengitystä
 • linjaavat pääsi optimikannatukseen
 • kohottavat kasvojesi lihaksistoa
 • vähentävät ja ennaltaehkäisevät ryppyjä
 • kirkastavat ja tasaavat ihosi väriä
 • virkistävät silmiäsi ja poistavat silmäpusseja
 • vaikuttavat “leskenpattia” pienentävästi, jolloin lymfakierto tehostuu
 • vaikuttavat kaksoisleukaan
 • kirkastavat ääntäsi

Lue kurssin sisällöstä lisää

Kurssi on käytössäsi ilman aikarajaa ja tyytyväisyystakuulla.

Mikäli sinulla on pallo, se tehostaa harjoitteita. Voit myös käyttää tyynyä tai pyyherullaa liikkeissä.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Poista niska-hartia ja kasvojen kireys”